2777
2789
عنوان

بخدا هنگم از این همه بی معرفتی

575 بازدید | 37 پست

من عاشق بچه هام و بشدت حساس هر روز زیارت عاشورا میخونم برا پسرم هر روز باید غذا هاشو کامل بخوره  امشب من قیمه درست کردم پسرم قیمه دوست نداره براش عدس پلو از ناهار مونده گرم کردم ...داشتم نماز میخوندم پسرم گفت من گشنمه منم تند تند غذاشو گرم کردم سفره را باز کردم برای پسرم شوهرم هم هنوز نیومد بود خونه تا سفره را باز کردم پسرم شروع کرد ب غر زدن ک این غذا را ناهار خوردم بعد در همین حین شوهرم اومد گفت مامان غذا درست نکرده و همش نماز و قران میخونه شوهرمم محکم زد تو سرم بخدا مغزم تکون خورد خیلی غمگینم ک پسرم اینجوریه چون من غذام اماده بود از شوهر احمقم ناراحتم بخدا من بخاطر پسرم براین زندگی ادامه دادم ولی الان پشیمونم من تموم دعاهام برای پسرم قران خوندم برای سلامتیش و اخر عاقبت بخیریش ....در ضمن خود شوهرم میدونه من همیشه چقد رو خوراک پسرم حساسم از رفتار شوهرم هم تعجب کردم بخدا اشکم در اومد زدم سه تا گلدان داشتم شکستم چون زورم نمیرسید من نمیگم ادم خوبی ام ولی ادم بذی هم نیستم کجای راه رو اشتباه رفتم ک پسرم انقد بی معرفت شده 13ساله اش

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

چه شوهر گاوی..........با حرف یه بچه زد تو سر تو.......................چشم کورش ندید غذات آمادس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه شوهر گاوی..........با حرف یه بچه زد تو سر تو.......................چشم کورش ندید غذات آمادس؟؟؟؟؟؟ ...

بخدا نمیدونم ک چرا انقد وحشیانه برخورد کرد

بخدا نمیدونم ک چرا انقد وحشیانه برخورد کرد

همیشه همینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

آخی عزیزم حق داری ناراحت بشی🥲چی بگم دیگه این دنیا دیگه هیچ وفایی نداره نباید از کسی انتظار داشته با ...

بقران من از خودم جونم عمرم برای پسرم میگذرم 

جوری از پیامت ناراحت شدم که دوست دارم بزنم تو سر خودم

بقران نمیفهمم دلیل این همه بی انصافیااا خدا کجاست

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

عیب نداره گلم. توقعت رو از اونها بیار پایین. با خدا معامله کن.

البته به نظرم زیادی پسرتو لوس کردی. اگه همیشه اینجوری بهش سرویس بدی اینطور دور بر میداره

بقران نمیفهمم دلیل این همه بی انصافیااا خدا کجاست

آااااخه چرا

چرا اجازه دادی

اگر اولین بارش بود جوری رفتار می کردی که پشیمون بشه

اگرم بار اولش نیست که بد عادت دادی

آااخه این چه مدلشه

اصلا حوصله نداشتی غذا بپزی باید دیوونه بازی دربیارن؟

جلوی پسرت زد؟ پسرت عذاب وجدان نگرفت؟

همسرت عذاب وجدان نگرفت؟

آااااخه به خاطر شکم؟

کارد بخوره اون شکم 

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند عیب نداره گلم. توقعت رو از اونها بیار پایین. با خدا معامله ...

نمیدونم اخه خیلی بدنش ضعیف زود سرما میخوره نمیخام مریض شه واسه این میگم گناه داره

آااااخه چرا چرا اجازه دادی اگر اولین بارش بود جوری رفتار می کردی که پشیمون بشه اگرم بار اولش نیست ...

پسرم خیلی بیشعوره بخدا خیلی اصلا ناراحت نشد شوهرمم بعدا ک دید غذا رو گاز الکی گفت تو بچه رو زدی درصورتی ک بخدا من دست رو بچه بلند نمیکنم

نمیدونم اخه خیلی بدنش ضعیف زود سرما میخوره نمیخام مریض شه واسه این میگم گناه داه

اگه سرما بخوره بهتر از اینه که لوس و توقعی بار بیاد. 

بعدا تو زندگیش به مشکل میخوره اونوقت

البته توقع از کسی نباید داشت تو زندگی. ادنها همینن. هزارتا خوبی کنی نمیبینن یبار بدیتو میبینن