ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
در اولین وهله سعی میکنم هیچوقت دیگ اون کار تکرار نشه و خودم و با این موضوع که براش جبران میکنم پس گناهم اشکال نداره توجیح نمیکنم..
در وهله دوم یا به خود طرف میگم یا یه کار خوب که باعث خوشحالیش بدونم میشه انجام میدم
ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
چرا باید ادا کنیم؟ من به جایی رسیدم که به گناه و ثواب باور ندارم دیگه اتفاقا کسی که گناه و به قول شما حق ناس میکنه موفقتره خدا هم بیشتر طرفدارشه و دوسش داره
نمیدونم بشه یانه،ولی مثلا یه جز قران میخونم میگم ثوابش برا اون طرف ،
یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
آخه از کجا میتونید بفهمید ک این مقدار کار خیرتون در برابر حق خورده شده اون کافیه؟
راهی برای فهمیدنش نیست واقعا. من مسلمان نیستم، از دیدگاه دینی خودم میگم این رو. من هر شب دعا میکنم در حق اون شخص و طلب بخشش میکنم برای گناه خودم و گناهی که در حق اون شخص کردم. زمانی که خودم بتونم خودم رو ببخشم، زمانی هست که حس میکنم گناهم در حق اون شخص جبران شده
مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍 ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴
کتاب آن سوی مرگ رو خوندید؟ اگه ن ک برید بخونید بر اساس تجربه واقعیه این کتاب نظری ...
چی بگم والا چون تو فلان و بهمان کتاب نوشته دلیل بر راست بودنش نیس حداقل من نمیتونم بپذیرم من این دنیا رو میبینم و میگم مشت نمونه خرواره اون دنیام همینجوریه🤷♀️