2777
2789
عنوان

داغون شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 54 پست
من موهام تا زانوهام بود  بورم هستم رفتم مصری بزنم طرف پسرونه کرد برام:)

وووی  

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش دغدغه و بدبختی الان منم موهام بود ههی خدا 

قدر زندگی تو بدون چرا برا ی مو اینقد خودتو اذیت میکنی این دنیا ارزش هیچ غصه ای نداره 

منم بدبختی ۵ماهع دارم اونم عزیزم تو بیمارستانه الان بالا سرشم وگر ن فهمیدم دنیا ارزش هیچی نداره ک ادم بخاد غصه بخوره بگو موهام زود بلند میشه گور بابای غصه

سوهان روح نباشیم

سوهان روح نیستم!!!

ولی وقتی انقد موهاشو دوست داشت یه لباس ارزششو نداره که بخواد موهاشو به خاطرش کوتاه کنه و یه هفته گریه کنه😑😑

فقط دوست داری ریپلای کنی یه چیزی بگی😑😑😑

امروز ی کلیپ دیدم گفته تو شامپوتون میخک ، رزماری با سیاه دونه از هر کدوم ی کمی بریزید رشد موهاتون چند برابر میشه فعلا برای تنوع از موهای کوتاه تون لذت ببرید و بهش فک کنید انشالله زودی بلند میشن 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️
افسردم افسرده تازه رسیده تا چونم جلوییا وسطم مونده رو گوشم اعصابمو خورد میکنه

همیشه ترس اینو دارم ک این کارو کنن با موهام موخوره تا کله ام اومده نمیرم آرایشگاه

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

نه نداشت 😭😭😭😭

عزیزم مو بلند میشه 

من موهام خیلیی بلند بودن تا پایین کمرم میرسید رفتم پسرونه کوتاه کردم 

با ماشین دور موهامو زدم 

خیلی هم مده و قشنگه 

همه هم بهم میگن بهت خیلی بیشتر از قبل میاد 

من کوتاه کردم و فروختم سرخوش بودم

بلند میشه از موهای کوتاه لذت ببر اذیتش خیلی کمتره

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همهی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

همیشه ترس اینو دارم ک این کارو کنن با موهام موخوره تا کله ام اومده نمیرم آرایشگاه

اصلا نرو ارایشگاه

موهای من ابریشم بود بقران معلوم نیس دزدید یاچی

خونه خودت نوک گیری‌کن

1403.1.16❤🫀