2777
2789
عنوان

داغون شدم

844 بازدید | 54 پست

سلام بچه ها 

چون پول لازمم بود (چون پول نداشتیم واسه عید) البته طرف زد زیر حرفاش و ۳ تومنننننننن داد بهم با این که موهام راحت ۱۰ تومن میشد🥲🥲🥲

موهامو فروختم 🙂 و تا کتفم میرسه 

منی که فقط بخاطر رنگ موهام و بلند بودنش اعتماد به نفس داشتم الان دیگه موهم ندارم :)))

داغون شدم همه میگن بهم میاد ولی یه هفتس فقط گریه میکنم و قلبم انگاری یه چاقو بهش زدن و مونده توش بچه ها هیچوقت موهاتونو کوتاه نکنید هیچوقتتتت ! 

خیلی ناراحتم و از ته دلم میخوام بمیرم الان همه موهاشونو بلند میکنن من رفتم کوتاه کردم ای خاک تو سرم بشه ای کاش میمردم ولی موهام بلند بود حالا خیلی طول می‌کشه 

چی میخواستی بخری برای عید ؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الهی عزیزم اشکال نداره دوباره بلند میشه😢

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

لباس 💔 که رفتم سفارش بدم گف تموم کردهههه الان نابودم منن

خب همون لباسای قبلتو میپوشیدی

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم