2777
2789

تقریبا ۸ ماهه پریود نشدم... دکتر هم رفتم ازمایش و سونو نوشتن سالم بودن هیچ مشکلی نداشتم. کلی قرص مصرف کردم. استروژن و پروزسترون و متفورمین و کلی کوفت و زهر مار دیگه که حتی اسمشونم نمیدونم.... الان یه هفتس دارو هام تموم شدن ولی بازم پریود نشدم... شوهرمم دیگه دکتر نمیبره میگه من ندارم خرج دکتر کنم بابامم میگه به من ربطی نداره... بخدا انقدر پا درد و کمر درد دارم شب تا صب گریه میکنم. معلوم نیست دردم چی هست. دکترا هم هی به هم پاس میدن شوهرم میگه من دیگه نمیبرمت بمون هر چی شد شد 🥲🥲من فقط ۲۳ سالمه 😭

هر دفه دکتر رفتن حداقل یه تومن میخواد میگه من نمیدم بخدا الان با گریه دارم مینویسم. میترسم مشکل جدی بشه گرفتار شم. کیست و این چیزا هم ندارم. دکتر میگه تنبلی تخمدان ولی هیچ دارویی اثر نکرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۸ ماهه پریود نشدی دکتر گفته سالمی؟ مگه میشه😐 

شوهرت میگه به منچه؟؟؟؟؟؟😳 الله اکبر 

بگو پول نفقمو بده خودم میرم 

نداد هم حق کامل خودته و راحتومیتونی شکایت کنی از بابت ندادن نفقه 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

وای خدا درکت می کنم منم دو ماه پریود نشدم، اونقدر یدنم درد میکردددددددددد هر چی بگم کم گفتم الان سه روزه اومد سبک شدم روز سومش، دردم مث بادکنکی که بترکه رفت، اما جوشام مونده صورتم اقتضااااااحه

میخوای بدنت منظم کار کنه؟؟ بدون احتیاج به هیچ دکتر و قرصی؟؟ همه هم شاخ در بیارن چطور خوب شدی.

چهل روز صبح به صبح ناشتا دمکرده رازیانه با عسل بخور

مرتبااااا چهل روز بعد یک ساعت هم حتماااا صبحونه سالم بخور

ظهر و شب قبل غذا ۱ قاشق سرکه سیب بریز تو یک لیوان آب و بخور فامیلم ۸ماه پریود نشد آخر با همین روش شد البته چند روز خورد تا پری شد، سرکه سیب حتما با آب قاطی کن بخور خالی بخوری مینای دندونت و از بین می بره

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂
زعفرون  آویشن  بابونه  گل گاو زبون  اینارو امتحان کردی؟

هرررررر چی به ذهنت برسه. حتی از عطاری انواع عرقیجات و قاعده آور ها گرفتم. دکتر کلی دارو داده ولی هیچی اثر نکرده

۸ ماهه پریود نشدی دکتر گفته سالمی؟ مگه میشه😐  شوهرت میگه به منچه؟؟؟؟؟؟😳 الله اکبر  بگو ...

سالم منظورم اینه ک همه ازمایشا و سونو ها نرمال بودن. هیچ مشکلی نداشتن دکتر گفت تنبلی تخمدانه