2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه چیکار کنم تا پریود شم 🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 29 پست
هرررررر چی به ذهنت برسه. حتی از عطاری انواع عرقیجات و قاعده آور ها گرفتم. دکتر کلی دارو داده ولی هیچ ...

ای بابا 

یه آزمایش هورمون بده شاید بجز تنبلی تخمدان از اونم باشه

کاربری جدید نیستم....دوباره اومدم
چ غلطا نداره بده خرج دکتری رو منت میذاره؟بلندشو برو خونه بابات چرا با اینجور آدمی سر میکنی ؟خودشم در ...

ببابام اگه پشتم بود ک دردم این نبود... به زور دوباره برمیگردونه... من حتی تا پای طلاق هم رفتم ولی بابام نذاشت جدا شم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم چرا یکبار طب سنتی رو امتحان نمیکنی 

شما باید علت اصلی و ریشه مشکل رو درمان کنی احتمال زیاد سردی شدید رحمی داری که موجب تنبلی تخمدان شده که البته تا به اوج خودش نرسه هیچ سونوگرافی و آزمایشی نشونش نمیده و متاسفانه پزشکان چون آزمایش چیزی نشون نداده میگن اهمیتی نداره و چیزی نیست 

اما در طب سنتی ما میگیم حتی اگر حجم خونریزی کم و یا خیلی زیاد باشه باید رحم درمان بشه و نشونه مشکل رحم هستش

من خانم کیانی هستم مدرس و مشاور طب سنتی به سبک مزاج شناسی و زبانشناسی( مشاوره و ویزیت رایگان و آنلاین) 

اگر دوست داشتی بامن تماس بگیر یا در روبیکا پیام بده تا زبان شناسی تون رو انجام بدم (زبان آینه و سونوی بدن هستش و تمام بیماری های بدن رو نشون میده) 

09940688893

هر دفه دکتر رفتن حداقل یه تومن میخواد میگه من نمیدم بخدا الان با گریه دارم مینویسم. میترسم مشکل جدی ...

ببین قشنگم باید اصلاح سبک کنی

موادی که شکر و قند مصنوعی داره مثل کیک و بیسکوییت و شکلات و نوشابه و دلستر حذف کن 

خوراکی های کارخونه ای که مواد نگهدارنده داره مثل انواع سوسیس و کالباس و کنسرو باید حذف کنی 

لبنیات و حذف کن 

هر روز دوتا نیم ساعت رقص یا پیاده روی داشته باشی

شب قبل ساعت 9 شام بخور قبل ساعت 12 خواب باش 

صبح قبل ساعت 8 بیدار بشی تا قبل 9 صبحونه خورده باشی

خواب خیلی مهمه 

هر شب شکم و زیرشکم با روغن سیاهدانه یا بابونه ماساژ بده

شکمت و پهلوهات گرم نگه دار 

موقع ظرف شستن حواست باشه اصلا جلو لباسات خیس نشه 

بدون جوراب یا صندل رو سرامیک خونه راه نری

اگه اینستاگرام داری پیج ماما فلورا تاجیک و فالو کن دوتا هایلایت داره نکات مهم و نکات کلیدی اینا رو ببین حتما

خلاصش و من برات گفتم

ببین قشنگم باید اصلاح سبک کنی موادی که شکر و قند مصنوعی داره مثل کیک و بیسکوییت و شکلات و نوشابه و ...

بخش خوراکی هایی ک گفتی رو رعایت میکنم فقط پیاده روی نمیتونم برم با بچه. ولی تو خونه فعالیتم زیاده