2777
2789

همش دور خودم میپیچم نه پیشرفت میکنم نه فکر پیشرفت رو از سرم میندازم بیرون تو یه زندانی انگار گیر کردم ک راه نجاتی نیس شاید در اون زندونه باز باشه ولی من نمیتونم بیام بیرون ازش 

.از پارسال تا الان همونم ک بودم دختری ک میخواد زندگیش خوب سه حالش خوب شع ولی نمیشه متوجه همه چی هستم ولی انگار دستام بسته اس

می‌دونم باید کاری بکنم ولی اصلا استمرار ندارم همون اول راه ولش میکنم 

آخ آخ آخ گفتی برای منم پیش اومده دور از جونت از مرگ برام بدتر بود این دوران ....ولی یک روز یکی بهم گفت

همه کسانی که اطرافمون هستن فقط یادآور این هستند که خودت بهترین نسخه از خودتی❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای لطفا بگو لطفاا

اصلا کارام پیش نمی‌رفت ،تصمیم می‌گرفتم برم دکتر تو اوج بیماری انگار پاهام بهم میگفتن راه نرو فقط ساکن بودم و چون متاهلم تو زندگیمون تاثیر گذاشت همسرم هم کم کم داشت مثل من میشد

اصلا کارام پیش نمی‌رفت ،تصمیم می‌گرفتم برم دکتر تو اوج بیماری انگار پاهام بهم میگفتن راه نرو فقط ساک ...

من برنامه می‌نویسم برا خودم میگم باید انجام بدم ولیییی یه بار یه روزشم کامل انجام ندادم 🥺ب خدا دارم میمیرم 

من برنامه می‌نویسم برا خودم میگم باید انجام بدم ولیییی یه بار یه روزشم کامل انجام ندادم 🥺ب خدا دارم ...

یکبار نمیدونم از کجا برمیگشتن خونم پشت چراغ قرمز دیدی اسپند دود میکنن چند ثانیه آخر انگار خدا فرستادش

شاید برات دعا گرفتن این دوره همه ادما حسود و بدذات شدن همین ک چشم دیدن یکیو نداشته باشن دعا میگیرن ب ...

بهت یه چیزی میگم ببین هست همچنین چیزی یا نه ؟

ببین من  بچگی واقعا یه چیز دیگه بودم مودب سر ب زیر خوشگل و واقعا دلنشین قیافه خیلی شاداب و پر طراوتی داشتم تا سن ۱۵٫۱۶سالگی از همون اوایل نوجوانی چون تو شهر کوچیک زندگی میکنیم همه ب من چشم دوختن برای خواستگاری و ازدواج ب قرآن میگفتن راه رفتنشم یه چیز دیگه س ولی من از ۱۶سالگی مردمممممم. قشنگ افسرده شدم جوری لاغر شدم ک انگار سو تغذیه دارم درسم و کنکورم کلاااا گره خورده نه درس میخونم ن تو خونمون کاری میکنم صورتم افتضاح شد خودم افتضاح شدم وسواس فکری گرفتم 

وای..خب ..

ببین رفت تو مخم این حرف ،شوهرم اومد دید روی تخت فقط گریه میکنم آروم که شدم بهش گفتم