2777
2789
عنوان

موچی

254 بازدید | 12 پست

سلام دوستان ،من دوره آموزش موچی و چند مدل بابل تی خریدم ۵۹۰ تومن ،هنوز آموزش هاش رو ندیدم ولی الان که خریدم پشیمونم،به نظرتون اشتباه کردم که خریدم؟با ۳۰۰ تومن مواد میتونم کارم رو شروع کنم البته ابزار های دیگه هم داره که تقریبن ۱ تومن در میاد ولی واجب نیست ،الان به اونی که آموزش میده گفتم که خریدم ولی حس میکنم پشیمونم بهم گفتن که یه بار واسه خودت درست کن ببین چطوره بعد با تمرین میتونی برای فروش درست کنی و اون موقع به فروش فکر کن، به نظرتون آموزش ها رو ببینم و انجام بدم میتونم درست کنم و بفروش بروسونم؟اولش هیجان داشتم الان حس پشیمونی دارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینارو سرچم میکردی آموزشش میومدا دیگه خریدن نداشت

نه دیگه سرچ کم کنی خیلی از فوت و فن ها و راز موچی که خوب باشه و بوی خامی نده و ... رو نمیگن که ناقصن اگه خوب هم باشن برای مصرف خود آدم خوبن نه فروش

همه چی بستگی به علاقه داره ادم علاقه داشته باشه توی هر کاری موفق میشه

نمیدونم علاقشو دارم یا نه ولی میدونم که از پسش بر میام و راستش تزئینش و اینام مثل کار هنریه و کاردستی که بهش علاقه دارم

دلسرد نشین بلاخره ی تجربه تازه یاد میگیرین 

دقیقن خودمم گفتم باد میگیرم حتی اگه نتونم بفروشم و کار راه بندازم واسه خودم خوبیش اینه که یاد میگیرم واسه دل خودم درست میکنم و میخورم😋

شاید باورت نشه ولی تا حالا نخوردم😁ولی میدونم که خوشم میاد کلن اهل شیرینی و کیک و اینا هستم زیاااد

وای حداقل یبار بخور منم اپل که نخورده بودم از رنگی رنگی بودنش خوشم نیومد وقتی خوردم دوست نداشتم حالم بد شد منم عاشق شیرینی پزی هستم و کارمندم دنبال شغل دوم میگم جایی پیدا کنم برم کار کنم همزمان یادم میگیرم