سر یه موضوعی،یه تولد بود شوهرم گفت نرومن تصرار داشتم برم چون همه چی ما اومده بودن فک کردم با مامانم تو رو دروایسیه گفتم زنگ بزنه شوهرم بهش بگه همه فامیل میان یهو شما نیاین میگن چیشده یعنی و فلان نراحت میشن خلاصه شوهرم آورد پول از در خونه داد خودش بعدم بابام مارو برد آورد اینم بگم شوهرم هیچ مشکلی با اون خانواده نداره اصلا خلاصه سر اون ده روز قهر بودیم الان پیام میده هی از دیروز که رابطه ما اشتباهه من نمیتونم دیگ ببخشمت دیگ ظرفم پره برو منو خودتو راحت کن هرز پریدی تو کبوتری که از بوم باباش رفده پریه بنظرم هرزه🥲
به بچه هات برس به خودت برس خوشگل کن خوشبو کن برو بیرون تفریحت رو بکن اصلا انگار وجود نداره هیچ وقت اه و ناله و گریه نکن و خودت رو ناراحت نشون نده محکم بهش بگو خداروشکر میکنم با حرفای چرت و پرتت از چشم و دلم افتادی دیگه الان چشمم باز شده و تازه دارم زندگی می کنم کاری به کارم نداشته باش و رو مخم نرو هر غلطی هم میخوای بکنی بکن من تا تهش میام
واسه ی آدم مغرور فک میکنی ج میده ؟این قبل من دوس دختراشو یهو واسه ی دلایل که میشد گذشت ول کرده
واااا دوست دختر و داری با زن عقدی و مادر بچه هاش مقایسه میکنی🤣🤣🤣😆
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
چرا میدوه ولی الان کار تو سخت تر هست چون همیشهاویزونش بودی و تو دنبالش دویدی براش هضمش سخت هست و حتم ...
خداروشکر در رابطه با دادگاه و وکیل حرفه ای هست میسپاره دست وکیل شهامت اینم داره به حرف خانوادش اهمیتی نده کار خودشو یکنه ولی درس میگی من اینقد دنبالش رفتم خودشم باورش شده حتما مفصر منم
خداروشکر در رابطه با دادگاه و وکیل حرفه ای هست میسپاره دست وکیل شهامت اینم داره به حرف خانوادش اهمیت ...
هر چقدر حرفه ایی و کار کشته باشه و بهترین وکیل ها رو داشته باشه پروسه ی طلاق به این راحتی ها نخواهد بود همون روانشناس که از طرف دادگاه میات باهاش حرف میزنه خودش به حماقت کارش پی میبره
نتو با اه و ناله و گریه تو داری پشت پا میزنی به همه چیز ولی اگر محکم باشی و خودت رو اویزون و وابسته ...
من بخوام نحوام وابستم وقتی محتاج پول اونم وقتی دارم نون اونو میخورم یعنی وابستم وقتی طرف میگ بخاطر بچه هام نگهت داستم اونوقت نجبوذم از کارت اون پول بکشم یعنی بدبخت و وابستم
مثال بی ربطی زدی قابلیت داره دوست دخترش و بزاره کنار خانم کنار گذاشتن زن عقدی ادم که مادر دو تا بچه هاشه به این راحتی آب خوردن نیست اونم ضعف تو فهمیده چقدر ترسو و زود باوری تهدیدت میکنه تو رو به زانو دربیاره حالا تو دوست داری التماس کنی بری منت کشی برو ولی اگه بی محلی کنی اون میاد سمتت کات کردن با دوست دختر کل هزینه اش یه بلاک تو گوشیه زن شرعی و عقدی و بچه هات چی یه خورده منطقی فکر کن چی و داری با چی کی مقایسه میکنی
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
تو یکی نیستی تو همسرش و مادر بچه هاش هستی خوب تونسته عزت نفس و اعتماد به نفست رو داغون کنه
من تا یادمه ی دقیقه خندیدم ی ساعت تاوان دادم ..خودش کل زمستون که سرکار نمیرفت ۵ صبح میومد خونه میگفتم زود برو قهوه خونه شب خونه باش میگغت بخاطر شغلم که شب کارم اینجوری عادت کردم ولی خب با اینکه سرد شدم ادامه دادم جار نزدم تحمل کردم ولی ببین هیچوقت از کارای خودش نمیگه نمیگه منم مقصر بودم تو گذشتی
من بخوام نحوام وابستم وقتی محتاج پول اونم وقتی دارم نون اونو میخورم یعنی وابستم وقتی طرف میگ بخاطر ب ...
زندگی مشترک متقابل هست شما هم دارید کار میکنید و عشق و وجود خودت رو صرف این زندگی کردی مشکل تو اینه که ارزش کارت و جایگاه مهمی که تو اون زندگی داری رو نمیدونی و فکر میکنی اویزون و محتاج اون هستی ولی همونقدر هم اون به تو احتیاج داره ولی اصلا این رو بهت نشون نمیده خیلی زرنگ هستش البته من اسمش رو میذارم نامردی نه زرنگی