2777
2789
عنوان

خانما من چجوری بچه هامو ول کنم برم؟😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 68 پست
نه مادرم پیش خودم حرف زد گفت من خودم حواسم به بچه ها هست اونجام باغ نیس خونه اس بکای پول فرستادن خود ...

پس ببین اشتباه ازتوبوده خواهرمن

اینجاهمه میان به نفع توحرف بزنن تومثلادلت شادبشه

ولی خداوندفرموده هرکس بین زوجین جدایی بندازه رنگ بهشت رونمیبینه

همسرت حق داره خواهرگلم

اون متوجه شده توپیش خانواده ات اززندگیت واون حرف میزنی

منم باشم ناراحت میشدم

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
فکر بچه هامم اگه سرنوشت جور دیگ باشه من غیر بچه هام میمیرم خونه بابامم به اندازه کافی آدم هست جا واس ...

اصلا ضعف نشون نده 

منم اوایل خیلی ضعف نشون دادم و خودشو خانواده اش سوارم بودن 

ولی الان حرف بزنه میگم خیلی ناراحتی هری به سلامت چیزی که زیاده شوهر دیگه زبونش بسته میشه

🖤🖤🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به جای اه و ناله و گریه بهش بگو خجالت بکش تو شعور نداری این چرت و پرتا رو به من که زنت هستم میگی بدج ...

اون دیگ حسی به من نداره تو این دو هفته قهر هرچی رفتم سمتش پسم زد خودشم میگه به این نتیجه رسیده ارزش ندارم من کنارم بمونه البته قبل این ماجرا چندوقت بود هی قهر میکردیم هردومون سرد شدیم

بیا این کارهایی که بهت گفتم رو انجام بده .الان هم اگر دیدی خیلی پیام چرت میفرسته براش بنویس افرین بهت تبریک میگم خوب تونستی خودت رو از چشم ودلم بندازی و بعد بنویس برای ارامش اعصابم که بیشتر از این تو بهش نرینی دیگه جواب پیام های احماقانه و مخرفت رو نخواهم داد

پس ببین اشتباه ازتوبوده خواهرمن اینجاهمه میان به نفع توحرف بزنن تومثلادلت شادبشه ولی خداوندفرموده ...

من الان یک ماهه قهر آشتیم هیچیم نگفتم به کسی فقط واسه اون تولده گفتم زنگ بزنه اونم گفت درس میگید بره با شما 

اون دیگ حسی به من نداره تو این دو هفته قهر هرچی رفتم سمتش پسم زد خودشم میگه به این نتیجه رسیده ارزش ...

نه عزیزم ربطی به حس نداره مردا از زن آویزون که به ادم بچسبه متنفر هستن شما رویه ی خودت رو عوض کن به جای اینکه اون ناز کنه و تو دنبالش بِدَوی بذار اون دنبال تو بِدَوه

بیا این کارهایی که بهت گفتم رو انجام بده .الان هم اگر دیدی خیلی پیام چرت میفرسته براش بنویس افرین به ...

واسه ی آدم مغرور فک میکنی ج میده ؟این قبل من دوس دختراشو یهو واسه ی دلایل که میشد گذشت ول کرده 

بهش بگو نفهم خان اینکه کنار هم بمونیم یا نمونیم رو باید قبل از بچه دار شدن میفهمیدی نه الان هر تصمیم ما اول دودش میره تو چشم این طفل معصوم ها پس به جای نفهمبازی و چرت و پرت گفتن ادم باش و کمتر جفتک بنداز

بعد هم بهش بگو برا من دیگه اس نفرسته و هر اقدامی میخوای بکنی بُکن من تا تهش میام حتما فکر تهش رو هم کردی البته اگر فکر و مغز و عقلی داشته باشی که بعید میدونم اصلا داشته باشی

باشه ولی صدسال سیاه نمیدوه 

چرا میدوه ولی الان کار تو سخت تر هست چون همیشهاویزونش بودی و تو دنبالش دویدی براش هضمش سخت هست و حتما یکم بیشتر جلو میره و بیشتر اذیتت میکنه ولی تو نگران تهش نباش چون طلاق الکی نیست وکلی پروسه و دوندگی و مشاوره و اومدن ریش سفیدا و اینا داره الکی رو باد معدش داره تهدیدت میکنه و چرت و پرت میگه 

واسه ی آدم مغرور فک میکنی ج میده ؟این قبل من دوس دختراشو یهو واسه ی دلایل که میشد گذشت ول کرده 

دوست دختر با زن و زندگی و بچه فرق میکنه اصلا جایگاه خودت رو انقدر پایین نیار و عزت نفس داشته باش

من الان یک ماهه قهر آشتیم هیچیم نگفتم به کسی فقط واسه اون تولده گفتم زنگ بزنه اونم گفت درس میگید بره ...

اوکی

من دیگه حرفی ندارم

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
ی بلایی تو این ماجراها سرم آورده ک اسم دعوتی و مهمونی میاد میخوام استفراغ کنم آنقدر حالم‌بد میشه میر ...

چرا انقدر آدم گریز شوهرت مشکلش مگه با مردم چیه 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
نه مادرم پیش خودم حرف زد گفت من خودم حواسم به بچه ها هست اونجام باغ نیس خونه اس بکای پول فرستادن خود ...

راست میگه دیگه

رفتی هرچی بین خودتون بوده رو گذاشتی کف دست مامانت، بعدم عین بچه ها خواستی مامانت بهش زنگ بزنه، چه کار مسخره ای کردی

وقتی دلش راضی نبود نباید میرفتی. فکر کن خودت دلت به جایی راضی نباشه که اون بره بعد اون بره همه چیو به خواهرش بگه و به زور بره، چه حالی میشی؟

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖