2777
2789
عنوان

زیر بار این رشته دارم له میشم💔🥲

1502 بازدید | 68 پست

با عشق اومدم ولی خیلی باید قوی تر باشم تا ادامه بده هنوز اولشه 🙂 درسا سختن استادا سخت گیرن  کتابای سنگین می خونیم  همیشه کلاس جبرانی داریم چون حجم درسا زیاده تموم تموم نمیشه  برخلاف بقیه رشته ها  😑💔  همیشه یه هفته دیرتر از بقیه رشته ها برای تعطیلات میریم  بچه هامون خر خونن  راه دورم هستم دیگ عالیه😐 خدایا توان زیاد بهم بده🥲

دوستان رشتم حقوقه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خدا یارت

انشاءالله همیشه موفق و سربلند باشی   

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

همه رشته ها سختی های خودش رو داره 

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

اخی  اره واقعا سخته 🥲من یکی از دوستام دورقمی انسانی شد الان حقوق میخونه 

عاشق رشته اشه

قوی بااااااش

وقتی انتخابش کردی يعني این قدر قوی هستی ک از پسش برییای:)))) 

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇