2777
2789
عنوان

زیر بار این رشته دارم له میشم💔🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 68 پست
رشته حقوق هوش بالایی میخاد تا بتونی وکیل خوبی بشی.و گرنه خییلی ها رفتن و موفق نشدن

افرین دقیقا

مثل همه شدن هنر نیست 

هررلحظه باید مسلط باشی به همه چی😩

میشه واسه برگشتن سلامتی و شفای کاملم و ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو علوم انسانی نه ما سخت ترین هستیم  نظری درباره رشته های پزشکی و مهندسی ندارم واقعا یه دنیای د ...

اکه رشته ات روانشناسی باشه و فیزیولوژی مغز رو جلوت میذاشتن اینطور نمیگفتی

عه پس اقتصاد با اون حجم از ریاضیاتش و مدلسازی ها کشکه

من یکی از اطرافیانم از حقوق رفت اقتصاد بخونه درسته خیلی سخته ولی حجم مطالب حقوق با هیچ رشته ای قابل مقایسه نیست خودش میگفت  حالا زیاد مهم نیست من بیشتر سختی رشته خودم مدنظرم بود نمی خواستم مقایسه کنم ناراحت نشو 

افرین دقیقا مثل همه شدن هنر نیست  هررلحظه باید مسلط باشی به همه چی😩

متاسفانه برخی رشته ها که خیلی کارایی دارن یا بدون کنکورشون کردن یا رتبه پایین هم قبول میشه.قبلنا دانشجوها غربال میشدن

ای کاش یکی راهنمایم میکرد و نمیرفتم این رشته گوه ، گاهی میگم روانشناسی خونده بودم عاقبتم بهتربود تا این هعععی واسه من یکی گذشت ولی امیدوارم توخیرش رو ببینی 

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند