2777
2789

یجور درمورد سیاست زندگی مشترک میگی که آدم فک میکنه میخای کشور بچرخونی ، ولکن بابا نمیدونم شما زندگی میکنید یا جنگ و بحث که بخای سیاست داشته باشی 

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یجور درمورد سیاست زندگی مشترک میگی که آدم فک میکنه میخای کشور بچرخونی ، ولکن بابا نمیدونم شما زندگی ...

چی گفت مگه بیچاره،معنی سیاست فقط جنگ نیست توی تمام رفتارا ادم باید زیرک باشه تا نه دلی بشکونه نه دلش بشکنه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
یجور درمورد سیاست زندگی مشترک میگی که آدم فک میکنه میخای کشور بچرخونی ، ولکن بابا نمیدونم شما زندگی ...

فعلا که شما تو جنگ هستی عزیزم 

نمی‌دونم چی اینقدر بهمت ریخته که اینطوری حرف زدی ولی درکل سیاست به معنای درست زندگی کردن هست 

محبت به همسر هم یک نوع سیاسته

چی گفت مگه بیچاره،معنی سیاست فقط جنگ نیست توی تمام رفتارا ادم باید زیرک باشه تا نه دلی بشکونه نه دلش ...

زیرک رو با سیاست یکی میدونی ؟ 

وقتی نمیدونی سیاست چی :( 

بیخی

اصلا سیاست ندارم رفتارمم خوبه مهربونم ولی نمیدونم چرا خانواده همسرم زیاد دوسم ندارن😥

اعتماد به نفس داشته باش برات مهم نباشه کسی دوستت داره یا نه خود واقع‌ییت باش اگر حس میکنی خود واقعیت نیاز داره اصلاح بشه اینکارو بکن ولی هرگز فکر نکن نیاز داری  دوست داشته بشی از سمت اونا

فعلا که شما تو جنگ هستی عزیزم  نمی‌دونم چی اینقدر بهمت ریخته که اینطوری حرف زدی ولی درکل سیاست ...

سیاست معنی درست زندگی کردن رو نمیده ، کسایی که سیاست دارن با خودشون درگیرن در زندگی مشترک کلمه سیاست اصلن نباید وجود داشته باشه ، به غیر از دنیای بیرون ، زندگی مشترک سیاست بازی نیست عشقه و محبته 

سیاست معنی درست زندگی کردن رو نمیده ، کسایی که سیاست دارن با خودشون درگیرن در زندگی مشترک کلمه سیاست ...

ببین عزیز لغت سیاست چیزی هست که بین عام جا افتاده ! 

سیاست در لغت میشه دروغ و دوروی و رسیدن به خواسته به هر قیمتی و... 

اما خب چیزی که منظور من بود زندگی به روش درست بود 

منتهی چون خانمها از این مسائل به عنوان سیاست یاد میکنند اینو گفتم 

زیرک رو با سیاست یکی میدونی ؟  وقتی نمیدونی سیاست چی :(  بیخی

😄من معذرت میخوام از شما و خودم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
زیرک رو با سیاست یکی میدونی ؟  وقتی نمیدونی سیاست چی :(  بیخی

کلا شنیدی میگن سیاست داشته باش یعنی بلد باش حالا بعضیام سیاست و هفت خطی توشون موج میزنه سیاست بد پلیدن.من چوب سادگمیو میخورم همیشه

اصلا سیاست ندارم رفتارمم خوبه مهربونم ولی نمیدونم چرا خانواده همسرم زیاد دوسم ندارن😥

برا منم همینه خواهر...شانس...شانس نداریم...

رَبِّ لا تَذَرنی فَرداً وَ أَنتَ خَیرُ الوَارِثِینَ،وَ اجعَل لی مِن لَدُنکَ وَلیّاً یَرِثُنی فی حََیاتی وَ یَستَغفِرُ لی بَعدَ وَ اَجعَلهُ سَویّاً ولا تَجعَل لِلشیَّطانِ فیه نَصیباً،اللَّهُمَّ إِنّی أَستُغفِرُکَ وَ أَتُوبُ إِلَیکَ اِنَّکَ،إِنتَ الغفُورُ الرَّحیمُ"  چه سخت والبته چه شیرین است که کسی باهمه رنج هایش،همه رنج های ناخواسته اش،باز عاشق این زندگی باشد...سخته وقتی نه راه پس داشته باشی نه راه پیش...تنهایی زور بزنی لحظه ها به کامت شیرین بشه..ولی نمیشه.. منم دلم میخواست زندگی کنم...ولی این حقو ازم گرفتن...الان روزهام تکراری و وسرد میگذره...فقط میگذره...گهگاهی به خودم دلداری میدم و پامیشم که ازنو بسازم ولی دلم امید میخواد...بی امید ومحبت وعشق نمیشه زندگی کرد..برا آرامش دلم ومادر شدنم یه صلوات مهمونم کن دوست خوبم...که خیلی دلشکسته م...