خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
اعتماد به نفس داشته باش برات مهم نباشه کسی دوستت داره یا نه خود واقعییت باش اگر حس میکنی خود واقعیت ...
به قران خود خودمم جلوشون.اصلا اصلا سوال شخصی نمیپرسم دوسم ندارم کسی ازم بپرسه.اصلا سرک نمیکشم توزندگیاشون.غیبت و شوخی نابه جا اصلا حتی شده چندتاتیکه بارم کردن جبهه نگرفتم چون چیزی میگفتم اعلان جنگ بود البته دوستان اینجا گفتن رفتی خونه مادرهمسر کارنکن کلفتی نکن.حقیقتن چون تودوره عقد اصلا سمتم نیومدن حتی مادرش یه تماس باهام نگرفت زیاد محبتی حس نمیکنم دوسم ندارم برم پیششون زیاد
ممنون میشم اگر مایل بودی جواب بدی در راستای رشتتون مشغول به کارید؟
نه متاسفانه ولی امیدوارم تا یکی دو سال اینده به اون بخشی که مرتبطه منتقل بشم،البته دورانی که تو دانشگاه تدریس داشتم مرتبط بود
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇