2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من pco هستم متفورمین بخورم تاثیر داره به نظرت؟  و اینکه تا عید دو سه کیلو کم میشم باهاش؟

من قبلا دکترم بهم داده بود چون روزی دو ساعت در کنارش پیاده روی میکردم خیلییییی  لاغر شدم هم کاهش وزن هم‌کاهش سایز شدید داشتم

ولی برای تنبلی تخمدان من یک تایمی لهتر شدم ولی باز برگشت مریضیم

منم خیلی لاغر شدم تنبلی رفع شد؟ منم تنبلی و مشکل هورمونی دارم متفورمین و اسپیرونولاکتون میخورم و بش ...

موقتا رفع شد 

من الان رفتم دکتر میگه فقط باید اصلاح سبک زندگی انجام بدی قرص و دارو بی تاثیره و درمان قطعی نیس

من قبلا دکترم بهم داده بود چون روزی دو ساعت در کنارش پیاده روی میکردم خیلییییی  لاغر شدم هم کاه ...

نگا من تو خونه تردمیل هست تا روزی 40 دقیقه هم میتونم برم 20 دقیقه صبح 20 دقیقه بعد از ظهر ولی چون کمر درد دارم نمیتونم بیشتر از این بعد خوراکمم خیلی نیست 

مثلا ظهر که غذا برنجی هست 10 تا قاشق میخورم

به نظرت برم دو سه روز دیگه بگیرم با این شرایط تا عید دو سه کیلو کم میکنم؟ 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

من متاسفانه این ماهم باردار نشدم دکتر گف روز دوم پری بیا رفتم آمپول نوشت و فولیک اسید نوشتو متفورمین ...

برای سلامتیت بخور و اینکه میخوای بچه دار شی دیگه باید مصرف کنی ولی منو لاغر نکرد فقط اولاش تا بدنم عادت کنه بهش عارضه ی تهوع و بی اشتهایی داشت برام بخاطر اون یکی دو کیلو لاغر شدم ولی بعدش که درست شد وزنمم برگشت

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
موقتا رفع شد  من الان رفتم دکتر میگه فقط باید اصلاح سبک زندگی انجام بدی قرص و دارو بی تاثیره و ...

متاسفانه اونطور که منم شنیدم قابل درمان نیست و سبک زندگی خیلی موثره، ولی یسریا با زایمان درمان میشن انگار، شما هم موهای زائد داشتی؟ چند وقت دارو خوردی؟ من ۶ ماهه ولی خیلی ضعیف شدم و میخام بی خیال شم