2777
2789
نگا من تو خونه تردمیل هست تا روزی 40 دقیقه هم میتونم برم 20 دقیقه صبح 20 دقیقه بعد از ظهر ولی چون کم ...

خب خوبه ولی بنظرم همون پیاده روی رو بیرون انجام بده ...دکتر من میگفت یا برو باشگاه یا روزی یک ساعت پیاده روی تند انجام بده

من اون زمان روزی دو ساعت راه میرفتم خوراکمم روزی یک کفگیر برنجم نبود 

حالا شما الان کنارش  فستفود و چیپس و پفک این چیزارو کامل بذار کنار مخصوصااااااا شیرینی جات 

یک ماه رعایت کنی نتیجه میگیری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه اونطور که منم شنیدم قابل درمان نیست و سبک زندگی خیلی موثره، ولی یسریا با زایمان درمان میشن ...

دقیقا دکتر منم گفت ۹۰ درصد اصلاح سبک موثره

من موی زائدم خیلی کمه رو چانه 

من فقط پریودام‌کلا تاریخاش بهم ریختس

خب خوبه ولی بنظرم همون پیاده روی رو بیرون انجام بده ...دکتر من میگفت یا برو باشگاه یا روزی یک ساعت پ ...

نمیتونم بیرون عزیزم محیطی که زندگی می‌کنیم مناسب نیست که روزا برم بیرون و پیاده روی هله هوله هم نمیخورم زیاد فقط بعضی وقتا دلم ضعف میره از این کلوچه های زنجبیلی یه دونه 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

متاسفانه اونطور که منم شنیدم قابل درمان نیست و سبک زندگی خیلی موثره، ولی یسریا با زایمان درمان میشن ...

منم شش ماه تحتونظر دکتر دارو خوردم بعد فکرد من میخوام باردار بشم گفت بدنت الان امادس ..و تخمدان هات کاملا امادا بارداری ولی من تو عقد بودم قصد بارداری نداشتم

نمیتونم بیرون عزیزم محیطی که زندگی می‌کنیم مناسب نیست که روزا برم بیرون و پیاده روی هله هوله هم نمیخ ...

خب پس همون تردمیلم خوبه ..

همون شیرینی جات بذاری کنار سالم خوری کنی نتیجه میگیری انشالله

خب پس همون تردمیلم خوبه .. همون شیرینی جات بذاری کنار سالم خوری کنی نتیجه میگیری انشالله

انشالله مرسی ازت من تحت نظر پزشک تغذیه 26 کیلو کم کردم ولی خب باز الان چند وقته مراعات نمیکنم 3 کیلو اضافه شدم میخوام تا عید اون 3 کیلو کم بشه 

شوهرمم میگه نمیخواد بری پیش دکترت وگرنه برم پیشش 20 روزه کم میشه این 3 کیلو

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

اره تو سونو مشخصه ...اگ تشخیص دکتر تنبلی باشه برات ازمایش پرولاکتینم مینویسه

واسه من آزمایش پرولاکتین ننوشت دیگه، گفت برو اقدام کن درحالیکه شرایطشو نداریم فعلا و ۶ ماه دارو خوردم ، خیلی داروهای بدیه😐

انشالله مرسی ازت من تحت نظر پزشک تغذیه 26 کیلو کم کردم ولی خب باز الان چند وقته مراعات نمیکنم 3 کیلو ...

سه کیلو که چیزی نیست پس ماشالله ارادش رو داری طبق همون دستورای ساده تا عید براحتی کم‌میکنی

سه کیلو که چیزی نیست پس ماشالله ارادش رو داری طبق همون دستورای ساده تا عید براحتی کم‌میکنی

حالا میخوام برگه رژیمی که آخرین بار بهم داده و نصفه نیمه رعایت کردم از فردا دوباره 

شروعش کنم یکی دیشب تاپیک زده بود قرص آنتی فت خورده و با اینکه دوتا خورده کاملا کاهش اشتهاش معلوم بوده