2777
2789

چه رفتارهایی تو رابطه باعث میشه پسر فاصله بگیره و یجورایی فرار کنه بره

پسرا چجوری وابسته میشن

من روابط عاطفی تلخی رو قبلا تجربه کردم و هربار خیلی مهربون و با محبت بودم، سریع جواب پیام میدادم،  کوتاه میومدم، سلیطه بازی در نمی اوردم، ولی حس میکنم اینا کافی نیی

هرچند. اونی که بخواد بره، بهترین هم باشی میره 

ولی حتما یه سری تکنیک برای نتیجه بهتر هس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تکنیکش اینه که اول خیلی خوب باشی. منظورم مهربون و منفعل نیست ها. هیجان انگیز. بعد یه مدت کلا سرد شی یا یهو سلیطه و پرخاشگر شی. 

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.

اگه یه مرد واقعی باشه با سیاست ازت دور میشه

اینکه جواب نده و دست نیافتنی باش و محل نذار و همش مریضی بازیه کسی هم جذب این رفتارا بشه مریضه

باید تعادل رو همیشه رعایت کرد

اینکه شما اعتماد به نفس داشته باشی به خودت احترام بذاری باعث میشه واس اونم محترم باشی

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد
تکنیکش اینه که اول خیلی خوب باشی. منظورم مهربون و منفعل نیست ها. هیجان انگیز. بعد یه مدت کلا سرد شی ...

یا خدا

الان مثلا من تا اینجاش رفتارم عالی بوده با احترام صحبت کردم باهاش

یهو فاصله بگیرم؟ واقعا جذب میشن؟ چون خودم اگه یکی بی محلی کنه بهم دلخور میشم قهر میکنم

یا خدا الان مثلا من تا اینجاش رفتارم عالی بوده با احترام صحبت کردم باهاش یهو فاصله بگیرم؟ واقعا جذ ...

آره. بعدم اینکه دور ات رو با مردا پر کن. حالا دوست یا همکار یا فامیل. در مورد مردای دورت حرف بزن. اینجوری حسادت هم بهش هیجان میده. با دست پس بزن با پا پیش بکش

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.
اره اینم قبول دارم اصلا چرا یه آدم با محبت کردن باید دور بشه

اون ادم اگه ادم سالمی باشه عاشق ترم میشه

ولی اگه ذاتش هار باشه خب خودشو نشون میده

محبت کردن و توجه کردن بد نیست اینکه ادم خیلی وابستگی نشون بده برای خودش زمان شخصی قائل نباشه خیلی بخواد پاپیچ طرف بشه جای نفس کشیدن براش نذاره این بده

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد
اون ادم اگه ادم سالمی باشه عاشق ترم میشه ولی اگه ذاتش هار باشه خب خودشو نشون میده محبت کردن و توجه ...

منم تمام سعیمو میکنم با وجود وابستگی ک پیدا میکنم بازم بروز ندم ولی خیلی گرم رفتار میکنم خیلیییی

عزیزم اگه یه داستان مدام برات تکرار میشه و شکست عاطفی میخوری ،دلیلش اینه که رفتارت اشتباه بوده ،همیشه با محبت و مهربون بودن خوب نیست ،اگه یه پسر چیکار کنه تو فراری میشی؟ ،خوب بهش فکر کن ،پسرا هم همین طور، از مریخ نیومدن ،سریع جواب پیام نده ،زیادی محبت نکن ،نمک به اندازش خوبه ،زیادش غذارو شور میکنه ،ببین چقدر مایه میزاره برات ،تو هم همون قدر مایه بزار