2777
2789
عنوان

دعوای اول صبح منو شوهرم سر ننش

296 بازدید | 14 پست

امروز صبح عمه شوهرم فوت کرده می‌خواستیم بریم اونجا مادرشوهرم بچه هاش بیرون کردن از خونه بی خانمان البته یک دختر داره که گاهی میبرتش خونش و مثلا هواشو داره ولی خونه ما ام یهو ۲ یا ۳ ماه می مونه دوباره یکماه میره دوماه میاد اینجا خسته شدم خدایی ازش بخدا خیلی سخته فقط تعریف بچه هاش واسه ما میکنه وگرنه بدبختی هاش مال ماست ، صبح من از ۸ آماده بودم که بریم مونده بود فقط کفشم بپوشم بمن گفت توام میاااااای؟ ؟؟؟؟؟؟ گفتم آره خوب من بخاطر احترام بشماست که میام گفت خوب باشه اشکال نداره هر طور صلاحته من خیلی بهم برخورد از اینکه شوهر منو مثل مترسک میدونن اختیار زندگی خیلی دوست داره دستش بگیره واقعا عذاب آوره شما بودید از حرفش ناراحت نمیشدید؟ منم لباسام در آوردم و نرفتم شوهرمم نرفت گفت من منظوری نداشتم و... ولی من ناراحت شدم کلا خسته ام ازش میاد اینجا تا ساعت ۱۲ شب با شوهرم میشینه به حرف زدن در مورد پیر و پاتالای فامیلشون دل میدن قلوه میگیرن منم ناراحت میشم یک شام تنهایی باهم نخوردیم همیشه کوفتمون کرده همیشه تو مخ بوده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیزم الان چاره چیه؟

مادرش رو خونش راه نده؟

عزیزم باهاش کنار بیا.

منم ۷ روز بود که رفته بودیم سر خونه زندگیمون پدر و مادر و خواهر همسرم اومدن و چندماه موندن خونمون بعدش رفتن و بعد از دو ماه اومدن و ۵ ماه موندن خونمون.همه صداشون درومده بود اما من با وجود سختیها ولی اصلا کاری نداشتم چونکه پدر مادر هیلی حق به گردن ادم دارن.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...

خیلی خیلی سخته میدونم ولی کاری نمیشه کرد چون میگی خونه نداره.تحمل کن خدا اجرت بده

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
خب عزیزم الان چاره چیه؟ مادرش رو خونش راه نده؟ عزیزم باهاش کنار بیا. منم ۷ روز بود که رفته بودیم ...

حداقل رعایت کنه حریم زندگی مارو بخدا این الان ۱۳ ساله اینجاست خودشو مالک میدونه دیگه خسته شدم ازش خونه دخترش نمی مونه میگه حوصلم سر میره ما ام آدمیم 

آره شوهرم درک نمیکنه فکر کنم آخر طلاق بگیرم 

یچه نداری عزیزم. خواهر منم ۱۲ساله با مادر شوهر پدرشوهر زندگی می‌کنه واقعا خیلی عذاب می‌کشه خدا بهتون صبر بده

- هر وقت خواستید حرومزادگی رو در حق یکی تموم کنید؛ اعتمادشو نابود کنید :)❤️‍🩹

چرا ازخونش بیرونش کردن؟انحصاروراثت کردن؟

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

وای منم نامزدم باباش فوت شده مادرش با خواهر مجردش خیلی توی هر مسائلی دخالت میکنن اصلا من خیلی حرص میخورم و عذاب میکشم از حرکاتشون ولی هیچوقت اخم به ابرو نیاوردم حتی یه کلمه حرف نزدم 

جرات حرف زدن ندارم الانم یکم غر زدم جمع کرده بره خونه دخترش

غر زدن گناهه.رک و راست باش.بگو مادر من ازین رفتار ناراحت میشم.