2777
2789
داغ دلم رو تازه نکن این همه مهارت رو ازکجا میارید میدونی من ار اول ادم رل زدن نبودم حس میکنم باید اه ...

من واقعا کار خاصی نکردم ، تو مجازی ی گپ ازش خوشم اومد درخواست دادم قبول نکرد چون از دوستم خوشش میومد و بعد چند ماه خودش بهم درخواست داد ، من قبول کردم عاشق هم شدیم و بعد ۴ سال هم که ازدواج ، من فقط اعتماد کردم به حرفاش 

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منمم بازم بعد شش سال تونستم خوشم بیا از یکی ک اینم نمیخادم🥲

نمیدونم نوجون که بودم چون پول نداشتم و سیبیل داشتم اعتماد به نفس نداشتم الان باذاینکه کلی پول دارم بازهم نتونستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیکلت خوبه؟ قیافت قشنگه؟ اجتماعی چی هستی؟  

اجتماعی هستم  قدم کوتاهه ولی تناسب اندام دارم هبکلم از اونهاس که میگن انگار باشگاه رفته باسن درست حسابی درست کردهرحالی که من اصلا ورزش نمیکنم هیکل ورزشکاری دارم قیافم صورتم کوچیکه چون سرکاریم انقدری ارایش تو صورتم نمبمونه ولی عیچ عملی ندارم قیافه ساده ای دارم برخلاف همه دخترها شاید همین دلشو زد اخه خودش دماغش عملی ولی واقعا باهمون دماغ عملم یه دماغ دیکه از صورتش جامونده یعنی عمل واجب بوده 

اره دقیقن من پشیمونم تا این سن بی تجربه بودم

اخه میدونی  چیه کسی هم باید جذبت بشه من الان هرچقدر تلاش کردم طرف تادجایی جذبم شد ولی به شماره نکشید  تا فهمید دپستش دارم مطمین شد رفت 

اخه میدونی  چیه کسی هم باید جذبت بشه من الان هرچقدر تلاش کردم طرف تادجایی جذبم شد ولی به شماره ...

تو خوبه تا جذب شدن رسید من به همونم نرسیده😂با دوستام بیرون میرم بدون این ک کاری کنن ههزاران درخاست میگیرن چ از طرف پسرا خودشون یا خانواده

ایطور ک میگی واقعا قشنگی و اجتماعی هستم که عالی لیاقتت نداشت انشالله یکی بهتر 

اخه قیافم ساده اس عمل نکردم صپرتم کوچیکه کلا اجزای صورتم کوچیکه ولی سبزه ام سبزه روشن 

تو خوبه تا جذب شدن رسید من به همونم نرسیده😂با دوستام بیرون میرم بدون این ک کاری کنن ههزاران درخاست ...

اخ گفتی داغ دلمو تازه نکن یه دوست  خیای خوشگل داشتم اهل هیچی نبود ولی خیلی بخودش میرسید  فکر کن من اون موقع اصلاخ نکرده  بودم پسرها فقط اونو  میدیدن چقدر حرص میخوردم اول بار که اصلاح کردم رفتم عروسی یه  خانمه به مامانم گفت دخترت ازدواج نمیکنه پسر حالا چی ۲۲ سال من ۲۶ اه خیلی بده ادم تو سن زیاد به خودش برسه