داغ دلم رو تازه نکن این همه مهارت رو ازکجا میارید میدونی من ار اول ادم رل زدن نبودم حس میکنم باید اه ...
من واقعا کار خاصی نکردم ، تو مجازی ی گپ ازش خوشم اومد درخواست دادم قبول نکرد چون از دوستم خوشش میومد و بعد چند ماه خودش بهم درخواست داد ، من قبول کردم عاشق هم شدیم و بعد ۴ سال هم که ازدواج ، من فقط اعتماد کردم به حرفاش
اجتماعی هستم قدم کوتاهه ولی تناسب اندام دارم هبکلم از اونهاس که میگن انگار باشگاه رفته باسن درست حسابی درست کردهرحالی که من اصلا ورزش نمیکنم هیکل ورزشکاری دارم قیافم صورتم کوچیکه چون سرکاریم انقدری ارایش تو صورتم نمبمونه ولی عیچ عملی ندارم قیافه ساده ای دارم برخلاف همه دخترها شاید همین دلشو زد اخه خودش دماغش عملی ولی واقعا باهمون دماغ عملم یه دماغ دیکه از صورتش جامونده یعنی عمل واجب بوده
تو خوبه تا جذب شدن رسید من به همونم نرسیده😂با دوستام بیرون میرم بدون این ک کاری کنن ههزاران درخاست ...
اخ گفتی داغ دلمو تازه نکن یه دوست خیای خوشگل داشتم اهل هیچی نبود ولی خیلی بخودش میرسید فکر کن من اون موقع اصلاخ نکرده بودم پسرها فقط اونو میدیدن چقدر حرص میخوردم اول بار که اصلاح کردم رفتم عروسی یه خانمه به مامانم گفت دخترت ازدواج نمیکنه پسر حالا چی ۲۲ سال من ۲۶ اه خیلی بده ادم تو سن زیاد به خودش برسه