2777
2789
تو خوبه تا جذب شدن رسید من به همونم نرسیده😂با دوستام بیرون میرم بدون این ک کاری کنن ههزاران درخاست ...

خیلی تلاش کردم تا اون به حد رسید من احمق وقتی طرف قبل تلاش خودم محوم شده بود انقدر کم رو بودم نتونستم همونجا مخشو بزنم  بعدا فکر کردم طرف داشت مخ منو میزد انقد اعتماد به نفس نداشتم بغدش خودم افتادم دنبالش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعییییی🥲🥲

اول بار که دیدمش گفتم این به این خوشگلی هزارتا صاحب داره هی از خودش امار میداد متولد چندم کی سرکار رفتم کدوم سمت میشینم شما اینجوری روحیت من احمق هی باخودم میگفتم نه این برای من نبست 

من تا مرحله رل هم نرفتم اخه 

این که با رل زدن آدم رفتار درست با جنس مخالف رو یاد میگیره و درواقع باتجربه میشی خوبه 

ولی احتمال شکستنت خیلی زیاده 

من شکستم دردش خیلی بده همون رل نزنی بهتره 😂

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
این که با رل زدن آدم رفتار درست با جنس مخالف رو یاد میگیره و درواقع باتجربه میشی خوبه  ولی احت ...

اینکه فکر کنی برای هیچ کس جذاب نیستی خیلی بده اینکه مهارت جذب کردن نداشته باشی اینم تو همچین دنیایی خیلی بده اینکه ساده بار اومده باشی خیلی بده والا اینها مهمه نمیدونم چرا همیشه اینها رو از ما دور کردن من بلد نیستم دلبری کنم  بهم یاد ندادن  چون همیشه محدودیت داشتم 

اینکه فکر کنی برای هیچ کس جذاب نیستی خیلی بده اینکه مهارت جذب کردن نداشته باشی اینم تو همچین دنیایی ...

ربطی نداره گلم منم همیشه محدودم و مجازی رل زدم 

ولی وقتی رل بزنی و ولت کنه یا بهت خیانت کنه 

اونقد می‌شکنی و روزی هزار بار پشیمون میشی 

با خودت میگی چی کم داشتم که ولم کرد و اعتماد به نفست داغون میشه

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
ربطی نداره گلم منم همیشه محدودم و مجازی رل زدم  ولی وقتی رل بزنی و ولت کنه یا بهت خیانت کنه&nb ...

من مجازی رو دوست ندارم واقعبت مجازی میخواستم الان دیگه شمار رل هام دستم نبود تو عالم واقعیت میخوام