2777
2789
عنوان

خواستگارمو پروندم چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 38 پست
خیلی پشیمونم😓😓

راجبت خوندم از کسایی هستی ک نیاز داری توجه زیاد بشه بهت خب اون اونجوری انگار نبود چون من با دختری بودم چند بار خودمون جدا شدیم ولی باز فرداش پیام می‌دادم چون دلم طاقت نمی آورد و اون انگار قصد بازی دادن داشت ن ازدواج 

عزیزم شما وقت ازدواجت نیس  شما هنوز نیازای خودتو نمیشناسی  تو به این نیاز داری که یه نفر ...

دقیقا اکثرا پسرایی که با معرف میرن جلو فقط فکر تشکیل زندگی ان نه شناخت و خواستنه طرفشون

استاتر نیاز به عشق و محبت واقعی داره نه صرفا فقط شوهر

بعضیا سادگیشونم از رو زرنگیه'اعتماد نکن!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین منم ده سال پیش یه خواستگار داشتم دوسش داشتم سر یه حرف الکی خاله زنکی گفتم نه ،بعد ده سال هر لحظه به خودم فش و بد وبیرا گفتم منم دقیقا فک میکردم اگه دوسم داشته باشه برمیگرده خیلیا میگن حقارته  و ....ولی یه جورایی بهش پیام بده و بگو قصدت واقعا تموم کردن نبوده لااقل اگه نشد ده سال بعد مثل من پشیمون نمیشی و سعی خودتو کردی اینطوری وجدانت راحته

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

ببین منم ده سال پیش یه خواستگار داشتم دوسش داشتم سر یه حرف الکی خاله زنکی گفتم نه ،بعد ده سال هر لحظ ...

موندم چی بگم خرابکاری ای که کردم با چه جمله ای جبران بشه☹️

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

هنوز ازدواج نکردی؟

چرا ازدواج کردم خیلی با شوهرم اختلاف داریم از همه لحاظ

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین