2777
2789
عنوان

خواستگارمو پروندم چیکار کنم؟

1279 بازدید | 38 پست

یه پسری خواستگارم بود خیلی خوشم اومده بود ازش اونم میگفت دوست دارم ادامه بدیم خیلی مثبت و سر به زیر بود خواستم کمی بهم ابراز علاقه کنه الکی سر یه حرف بیخودی زدم وقتی گفتم کات کنیم ایموجی گریه و.. فرستاد و گفت من دوست دارم ادامه بدیم و راضیم اما برای من این حرفا کافی نبود زدم آنفالو کردم تو اینستاگرام و تلگرام هم همه چت هامونو پاک کردم که یکم بیاد دنبالم نازمو بکشه ... اما متاسفانه پیام نداد 😓 دلم براش تنگ شده دیروز خانمی که معرف مون بود بهش زنگ زدم گفته یه نفر دیگه معرفی کردیم الان با هم در حال اشنایین 

خیلی ناراحتم نمیدونم چیکار کنم، کلی وقت گذاشتیم چند بار بیرون رفتیم که اشنا بشیم بهش علاقمند شدم درست همونی بود که میخواستم الان اینجوری دیشب نتونستم بخوابم از ناراحتی که برم دوباره پیام بدم چی بگم اخه ، اگه میتونید کمک کنید چی برم بهش پیام بدم

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو مرحله آشنایی می خواستی نازت رو بکشه؟!! 

اینکارا خیلی بچگانه ست از نظر من.

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...

اون اگه دوست داشت تا الان دنبالت بود الکی وابسته نشو ازدواج ی چیزیه که خدا باید بخواد و قسمته احتمالا بهترش پیش بیاد با دوست دارم و عجیجم بازیا که نمیشه همو شناخت خواهرم🤌🗿🤣🥲

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

نه دیگه پیام نده

پیام بدی اون برنمیگرده 

برگرده هم اونی که الان داره باهاش اشنا میشه رو ول نمیکنه فقط یه مدت شمارو اسکل میکنه 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
این کارا چیه دختر 

خیلی راحت از دست ندادمش؟ همونی بود که میخواستم من خیلی سخت گیرم راحت پیدا نمیشه کیس مورد علاقه م

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

نمیدونم فقط بش پیام بده بش بگوو مبارکه شنیدم رفتی خواستگاری چقدر زود به دلت نشست ومنو فراموش کردی ..دوستت دارم که میگفتی همین بود ..بش بگو من میخواستم پیشت ناز کنم اما تو فراموشم کردی رسم عاشقی همینه بی وفا

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   
خیلی راحت از دست ندادمش؟ همونی بود که میخواستم من خیلی سخت گیرم راحت پیدا نمیشه کیس مورد علاقه م

عزیزم یکی از چیزایی که شما میخای اینه که طرف نازتو خریدار باشه 

همونطور که میبینی ایشون اهل ناز خریدن نیس 

تو زندگیم قرار بود همینطوری باشه 

قرار بود یبار تلاش کنه تا از دلت دربیاره اگه اوکی نمیشدی ولت میکرد میرفت پی زندگی روزمره و ازت انتظار داشت خودت حالت خوب بشه 

پس هی نگو همونی بود که میخاستی 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان

همونیییی بود که تو میخواستی از کجا میدونی؟ بابا دایی من چندینننننننننننننننننن سال دنبال زنداییم بود زنداییم معصوم بود و پاک انقدر پافشاری کرد استخاره گرفتن هر پنج بار بد اومد بازم پا فشاری کرد انقدر گفت گفت گفت گفت اخرش ازدواج کردن روز عقدشونم عاقد تصادف کرد الان دختره تبدیل شده به هیولا بچه هارو ول کرده پرستاره رفته با ی دکتر مکتر نمیدونم کیه پرستاره چیه دوست شده با داییم خوب نیست دوتا ام بچه داره🤦‍♀️

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱