2777
2789

انقد تو نینی سایت تاپیک دعوا و خیانت و طلاق دیدم دلم گرفت بیاین یکمم خاطرات خوب و خنده دار بگیم دلمون واشه

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین اتفاق خوب زندگیم پسرمه

وقتی فهمیدم ی پسر کوچولو باردارم

و الانم تنها امید زندگی منه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

تاپیک خوبیه،کاش همه بیان بگن.

منم روحیم خسته شده از بس تاپیک منفی خوندم

دلم میخواد یکم قشنگی بخونم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

رفته بودیم برا معاینه فنی همسرم پیاده شد که بره یه سوال بپرسه برگرده منم تو ماشین بودم که ی آقای سن بالا زد به شیشه و گفت دخترم من می‌خوام برم منم یه نگاه بش کردم و گفتم خوب برید به سلامت دوباره شیشه رو دادم بالا دیدم دوباره زد به شیشه و از خنده داره بیهوش میشه گفتم جانم برگشت گفت میگم می‌خوام برم منظورم این بود که ماشینتون پشت ماشینمه نمیتونم برم وااااای منو میگی ترکیدم از خنده اونجا متوجه شدم راست میگه ماشینمون پشت ماشینشه این یه سوتی داغ داغ بود😂😂😂😂😂

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

الان یادم نیست ولی یکی دوتاشون میگم 

بابام رفته بود ماشین بیاره وقتی رسید خونه سوییچ رو گرفت دستش و گفت اینو بابام برام خریده (پدرش وقتی ۴۰روزش بوده فوت شده ) خیلی خوشحال بود ولی زد زیر گریه آخه ماشینی که آرزوشو داشت گرفته بود 

بعد از اونم گوشی مورد علاقشو خرید 

بهترین صحنه های زندگیم خوشحالیه خانوادمه🙂

عقد بودیم ی شب مهمونی بود خونه مادرشوهرم من و شوهرم فارغ از دیگران داشتیم خرفای عشقولانه میزدیم بعدهااا خاهرشوهرم گفت همه ی حرفاتون شنیدمــ 🤣🤣🤣

حالا ما حرفیای مثبت ۱۸ میزدیم..😅😅

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

یکبارهمسایه چهارمی ما یک آقا چشم ابرومشکی سبزه هست خاله ام اومده بودخونمون مهمونی بعداین آقاهمسایه پشت سر خالم وارد بلوک شده خاله ام گفته بروبیرون زنگ خودتون بزن در بازکنن این آقاهمسایه بنده خدا رفته بوده بیرون از خاله ام ترسیده زنگ خودشون زده تازه خاله ام دربسته ازش  ( بنده خدا آقا همسایه یکم سبزه چشم ابرومشکی، یکم چهرشون غلط اندازه درصورتی که مرد باخدا سربه زیری هستن) 🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂

معذرت خواهی کردیم ازهمسایه بعدا

رفته بودیم برا معاینه فنی همسرم پیاده شد که بره یه سوال بپرسم برگرده منم تو ماشین بودم که ی آقای سن ...

خدا نکشتت مردم 🤣🤣🤣

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
😂😂

اون اقا رو تصور کردم ی صحنه🤭🤭🤭

اون اقا رو تصور کردم ی صحنه🤭🤭🤭

اگه قیافشو میدی از خنده بنده خدا نمی‌تونست حرف بزنه🤣🤣🤣

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
امضات حرف دلمه

حرف دل خیلیاست این روزا متاسفانه