بچه ها من یه همکلاسی دارم دوستیم باهم خیلی این چیزا رو مسخره میکنه من دوس پسرمو سیو کرده بودم joojam🐤 جریانشم ابن بود یبار داشت بهم میگف جوجه منم میگفتم خودتی 😂همونجا گفتم ببین سیوت کردم جوجم...بعد یادم رفت عوض کنم تو سلف این کنارم بود گوشی زنگ خورد دید...داشت میخندید منم جواب دادم سلام داداشی...که فک کنه داداش کوچولومه...حالا ناراحت شده میگه منو گردن نمیگیری جلو همکلاسیات...هر موقع گعنم بیام دانشکدتون پیچوندی...ولی بخدا اینجوری نیست من هیچ مشکلی ندارم که بفهمند😑چیکار کنمم
دقیقا مشکل داشته باش ک بفهمند فردا ک اون رفت میفهمی دوست پسره شوهر ک نیس
اونم منو به همه همکلاسی هاس نشون داده و معرفی کرده ...بعدم ما قصد ازدواج داریم و مشکلی ندارم بقیه بدونن...حتی اگه تردواحم نکنیم من دیگه تو دانشگاه با کسب ازدواج نمیکنم چون راه دورم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگر خوشبختی را برای یک ساعت میخواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز میخواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته میخواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه میخواهید؛ ازدواج کنید.👩❤️👨اگر خوشبختی را برای یک سال میخواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر میخواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام میدهید دوست داشته باشید...❤️
اونم منو به همه همکلاسی هاس نشون داده و معرفی کرده ...بعدم ما قصد ازدواج داریم و مشکلی ندارم بقیه بد ...
راستش منم همینکار تورو کردم قصد ما هم ازدواج بود و هفت سال هم با هم آشنا بودیم و دوسال دوست همه جا استوری کردم حتی خواستگاری هم اومد اما بهم خورد من موندم و سرکوفت دور بریام از اونجا ب بعد بنظرم همه چیز تو سکوت قشنگ تا این حد ک با دختر خاله هام با اون بیرون میرفتیم
، مشکلی نداری بقیه بفهمن با کسی در ارتباطی ،اشکال ندارن یعنی،اکه یه روز بره, به خاستکار آیند ...
خواستگار ها این روز ها همه مرغداری دارن حالا یه جوجه که چیزی نیست😂🚶🏼♀️
اگر خوشبختی را برای یک ساعت میخواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز میخواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته میخواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه میخواهید؛ ازدواج کنید.👩❤️👨اگر خوشبختی را برای یک سال میخواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر میخواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام میدهید دوست داشته باشید...❤️
چون اون نوکلاسیم ادمیه که شعور ندارع . مسخره میکنه ...میرفت به همه میگفت
خداهرچی آدمه بیشعوره،هدایت نصیب کنه😁
مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتوندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگموبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
خواستگار ها این روز ها همه مرغداری دارن حالا یه جوجه که چیزی نیست😂🚶🏼♀️
برا خواستگارامهم نیست تعداد جوجه ها خودسون،وای به حالی که بفهمن کیس مورد نظر یه دونه تخم داشته
ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمیمونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
راستش منم همینکار تورو کردم قصد ما هم ازدواج بود و هفت سال هم با هم آشنا بودیم و دوسال دوست همه جا ا ...
خب من دانشجو راه دورم ...و فامیلمم بع هیچ عنوان با خبر نمیشن...دوس پسرمم خداروشکر ۶ هیچ از پسرای داغون دانشگاه جلوعه😂از نظر اخلاقی و تعهد میگم بیشتر ...و اگه با این ازدواج نکنم ...دیگه اینجا هم نمیخوام که ازدواج کنم همون شهر خودم
دوستنینیسایتیمن❤️ممنوناز اینکهتوتاپیکامشرکتمیکنیاگگاهیپستترو جواب ندادم بدونیاندیدمیاواقعادر جوابشحرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘. کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤