بچه ها من یه همکلاسی دارم دوستیم باهم خیلی این چیزا رو مسخره میکنه من دوس پسرمو سیو کرده بودم joojam🐤 جریانشم ابن بود یبار داشت بهم میگف جوجه منم میگفتم خودتی 😂همونجا گفتم ببین سیوت کردم جوجم...بعد یادم رفت عوض کنم تو سلف این کنارم بود گوشی زنگ خورد دید...داشت میخندید منم جواب دادم سلام داداشی...که فک کنه داداش کوچولومه...حالا ناراحت شده میگه منو گردن نمیگیری جلو همکلاسیات...هر موقع گعنم بیام دانشکدتون پیچوندی...ولی بخدا اینجوری نیست من هیچ مشکلی ندارم که بفهمند😑چیکار کنمم
مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتوندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگموبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
تو به خاطر مسخره بازی یکی دیگه دل یکی دیگه رو میشکنی
چه قدر ضعیفی در قبال ری اکشن دیگران
یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙
منم به شوهرممیگم جوجو🤣🤣🤣🤣🤣🤣 البته ۲ متر قدشه و ۱۲۳ کیلو وزن
🤣🤣🤣جوجه های قبل از اون سو تفاهم بود
دوستنینیسایتیمن❤️ممنوناز اینکهتوتاپیکامشرکتمیکنیاگگاهیپستترو جواب ندادم بدونیاندیدمیاواقعادر جوابشحرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘. کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
، مشکلی نداری بقیه بفهمن با کسی در ارتباطی ،اشکال ندارن یعنی،اکه یه روز بره, به خاستکار آینده میگی یه جوجه داشتم؟
ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمیمونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷