2777
2789
عنوان

بارداری

145 بازدید | 22 پست

لطفا جواب بدید من عقدم و رابطمون همیشه بدون دخول هست همون لا پا دقیقا هفتم پریودی دوره قبل رابطه داشتم ۲۳روز بعدش روز موعود پریود شدم خون ریزی داشتم ها اما کمتر بود حجمش الان چهل و یک روز از اون رابطه میگذره یهذتست زدم ببینید خالصه خیلیییییییییی کمرنگ که اصلا خیلی باید ذوم کنی ببینی داره مارک روژان نظرتون چیه من پنج روز پیشم زدم منفی بود 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مثبت کاذب را اکثر بی بی چک ها دارن فقط اون هاله ای قبوله که زیر ۵ دقیقه بیوفته و واضح دیده بشه 

مثلا الان من ۶ روزه عقب انداختم با اینکه همیشه خیلی منظم بوده سه تا بی بی چک زدم هر دو روز یکی اولیش هاله واضح داشت اما بعد یک ساعت دو تای دیگه تو نور به زور دیده میشه اما چون هاله پر رنگ نشده و دیر هاله افتاده مطمئنم باردار نیستم

مثبت کاذب را اکثر بی بی چک ها دارن فقط اون هاله ای قبوله که زیر ۵ دقیقه بیوفته و واضح دیده بشه  ...

ببین آبجی الان سه ساعت گذشته هاله خیلی کمرنگهرباید ببری تو نور که دیده بشه پس ب نظرت منفی ؟

از کجا مطمعن بشم نمیتونم آزمایش برم روستام دوباره فردا بی بی بزنم ؟ چه مارکی 

بی بی چک مدیکور و روژان هر دو شون خوبن دو روز بعد از بی بی چک قبلیت دوباره امتحان کن با ادرار اول صبح اما در کل آدم به این راحتی ها باردار نمیشه و استرس نداشته باش اگه طبع بدنت هم سرد شده باشه ممکنه پریودت عقب بیوفته چند تا خرما بخور چهارزیره یا چای دارچین دم کن بخور پریود میشی

بی بی چک مدیکور و روژان هر دو شون خوبن دو روز بعد از بی بی چک قبلیت دوباره امتحان کن با ادرار اول صب ...

نه اون ماه که سر موقع شدم این ماه هم ده روز مونده کلا تو این دوماه همون یک رابطه رو داشتیم