2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید لانه گزینی یعنی چی؟

وقتی لاقاح صورت میگیره تخمک باور شده باید یه جایی روی رحم مستقر بشه و چند روز طول میکشه تا یتونه دیواره رحم رو بشکافه و اونجا جاش رو پیدا میکنه و میره تو رحم..فیلمشو تو آپارات هست

خونریزیه ؟ اگه لکه بینی باشه احتمال داره لانه گزینی باشه

خونریزیه ولی هنوز کمه..لکه بینی نیست ک فقط یه لکه باشه ...اما الان خونریزی ندارم وقتی رفتم سرویس یه مقداری خون بود اما الان لکه س

یعنی وقتی تخمک بگیره آدم خونریزی میکنه؟؟

ن ..میگن ۲۵ درصد خانما خونریزی لانه گزینی رو تجربه میکنن...وقتی تخمک بگیره تخمک بارور میشه و میره روی رحم یه جا برا خودش پیدا کنه هر وقت یه جا مستقر شد و دیواره رحم رو شکافت و رفت تو رحم میگن لانه گزینی کرد

فقط یکبار خونریزی هست یا چند روز ؟ ب اینکه امکان داره ادم پریود بشه ولی باردار باشه؟

معمولن تا سه روزم میشه لکه لانه گزینی رو دید

اره بعضیا زمان بارداری هم خونریزی دارن البته باید زیر نظر پزشک باشن

چند درصد امکان داره همچین چیزی ک شخص تا چند ماه پریود شه ولی باردار باشه

درصدشو نمیدونم 

ولی یه دوستی داشتم ک بارداریش سالم بود اما تا چها رماه سر موعد پریودش خونریزی میکرد

البته اینم بگم لکه قهوه ای زمان بارداری خطرناکه

درصدشو نمیدونم  ولی یه دوستی داشتم ک بارداریش سالم بود اما تا چها رماه سر موعد پریودش خونریزی ...

نه لکه قهوه ای نه دوستم میگه که یک دو روز اول خونم تیره تره ولی بعدش خونریزی زیاد و روشن داره ب مدت هفت روز