2777
2789

دوستان من یه دختر ۱۱ ماهه دارم و بالای مادر شوهرم زندگی میکنم 

مادر شوهرم زن خوبیه مثلا ظهرا ک ناهار درست میکنه برام میاره یه بشقاب بعد خودم سدما خورده بودم برام نوشیدنی گرم و اینا میاورد . ولی یه بدیاییم داره .

خودتون بچه داشتین میدونین بچه گریه داره بالاخره بهونه گیری داره منم دخترم این چن روز یه سرما خوردگی کوچولو گرفته بدغذا شده و بهونه گیر

تا دخترم شروع میکنه ب گریه کردن مادر شوهرم زودی میاد اینجا هی میگه بچه چرا داره گریه میکنه با به لحنی هم میگه انگار من بلایی سر بچه اوردم بعدم جلوی بچم هی میگه مامانتو میزنیم ... کی بچمو زده و این حرفا ...

بعد میگه این مدل غذا دادن تو ب بچه اصلا فایده ای نداره . کلا دخالت میکنه هر روز هم کارشه . 

نه ک الان باشه کلا همینطوریه حتی موقع دعوا منو شوهرمم میاد دخالت میکنه. منم خوشم نمیاد ازین رفتارا .

حس میکنم یه جورایی کنترل داره رو زندگیم .

نگین ک خونتو عوض کن چون نمیتونم هم خونه خیلی گرونه و شوهرم عرضه نداره بخره هم خیلی وابسته خانوادشه . نمیدونم چیکار کنم 

https://uupload.ir/view/semicenk_herkes_gibisin_bfpu.mp3

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه چی از همون جمله اخرت شروع میشه

همسر وابسته ، وگرنه کسی جرئت دخالت به خودش نمیداد

باهاش سر سنگین شو

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ما هم همسایه ایم یادش بخیر . یادم اومد به اون وقتا دخترم کوچیک بود. یاد گرفته بود کجاهای خونه صداش میره پایین تا دعواش میکردیم میدوید میرفت همون قسمتای خونه گریه میکرد که مادرشوهرم بیاد . 😄😄

به نظرم اول از در دوستی وارد شو . یا خودت یا همسرت خیلی جدی باهاش حرف بزنید این که بچه تربیت لازم داره و تربیتش به عهده مادرشه و این حرفا . اگر جواب نگرفتی . در و پنجره ها و درزگیر بزن که صدا نره . ولی با حرف زدن درست میشن معمولا خصوصا اگر همسرت بگه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

وای خدا عین منی ولی با این تفاوت که دختر عمه ی شوهرم بالا زندگی می‌کنه و خیلی بزرگه عین مادر از شوهرم مواظبت کرده الآنم خودش شوهر نداره و اون طبقه دومه ما همکف خونه رو به ما نداده ولی گذاشته بشینم ولی کرایه شو بدون رهن از ما میگره شوهر منم بی عرضه اس نمیخاد بیاد بیرون دقیقا خیلی دخالت می‌کنه خودشم خوبه میگیره دختزم گریه میکنه میاد پاییین اعصابم بهم میریزه همش داییینه خسته شدم اووووفففف خدا

به چشم مادر و دلسوزی هاش ببین سخت نگیر برای خودت بزرگش نکن ،نمیگم حق نداریا نه اصلا ولی میگم به چشم ...

سعی میکنم ولی بالاخره مادر شوهر مادر شوهره 

نمیشه ب چشم مادر دید ....

میفهمی چی میگم

همه چی از همون جمله اخرت شروع میشه همسر وابسته ، وگرنه کسی جرئت دخالت به خودش نمیداد باهاش سر سنگی ...

همسرم کلا خیلی آدم وابستیه یه 

دو روز مادر و پدرش برن شهرستان شروع میکنه ب غر زدن 

اولا جبهه نگیر بهش ک روحیت خراب شه. بعدم میتونی ب شوهرت یا کسی ک بهش نزدیکه با احترام و ادب بگی ک بهش بگن مثلا من ب خواهر شوهرم گفتم مامانت برام عزیزه هیچ وقت بی احترامی بینمون نبوده ولی اختلاف نظراتیم هست بهش بگو با بچه اینجور حرف نزنه یا اصتلاحاتی ک رو مخم بودو گفتم بهش بگو نگو. و تمام

خدای مهربون دختر کوچولومو و آقا جونمو بتو سپردم😔
سعی میکنم ولی بالاخره مادر شوهر مادر شوهره  نمیشه ب چشم مادر دید .... میفهمی چی میگم

درسته ولی تموم این روزا میگذره ،ی وقت ی جوری نشه خدایی نکرده بینتون دلخوری و دشمنی پیش بیاد من به عنوان کسی که از همه این دوران ها گذشتم میگم از خدات باشه بزار کمکت کنه بزار نگهش داره و حرفهایی که میزنه اصلا به دل نگیر