2777
2789
عنوان

شما هم جزئی از این پازل هستین 💥

| مشاهده متن کامل بحث + 13184 بازدید | 1454 پست
@pariiiiiiiiiiiii     @anahid1378     @gomnaam     @janan_2 ...

بسم الله الرحمن الرحیم 

إِلٰهِی عَظُمَ الْبَلاءُ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ، وَانْکَشَفَ الْغِطاءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ، وَضاقَتِ الْأَرْضُ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ، وَأَنْتَ الْمُسْتَعانُ، وَ إِلَیْکَ الْمُشْتَکیٰ، وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّةِ وَالرَّخاءِ.

خدایا گرفتاری بزرگ شد و پوشیده بر ملأ گشت و پرده کنار رفت و امید بریده گشت و زمین تنگ شد و خیرات آسمان دریغ شد و پشتیبان تویی و شکایت تنها به جانب تو است، در سختی و آسانی تنها بر تو اعتماد است،

اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ أُولِی الْأَمْرِ الَّذِینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ، وَعَرَّفْتَنا بِذَلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَرِیباً کَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ.

خدایا! بر محمّد و خاندان محمّد درود فرست آن صاحبان فرمانی که اطاعتشان را بر ما فرض نمودی و به این سبب مقامشان را به ما شناساندی، پس به حق ایشان به ما گشایش ده، گشایشی زود و نزدیک همچون چشم بر هم نهادن یا زودتر،

یَا مُحَمَّدُ یَا عَلِیُّ، یَا عَلِیُّ یَا مُحَمَّدُ اکْفِیانِی فَإِنَّکُما کافِیانِ، وَانْصُرانِی فَإِنَّکُما ناصِرانِ.

ای محمّد و ای علی، ای علی و ای محمّد، مرا کفایت کنید که تنها شما کفایت کنندگان منید و یاری ام دهید که تنها شما یاری کنندگان من هستید،

یَا مَوْلانا یَا صاحِبَ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّاهِرِینَ.

ای مولای ما ای صاحب زمان، فریادرس، فریادرس، فریادرس، مرا دریاب، مرا دریاب، مرا دریاب، اکنون، اکنون، اکنون، با شتاب، با شتاب، با شتاب، ای مهربان ترین مهربانان به حق محمّد و خاندان پاک او.

التماس دعا اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسم الله الرحمن الرحیم  سلام دوستان مهدوی عزیزم🥰 ان شاء الله حال دلتون خوب باشه 🤲 « دعا ...

🥺🥺🙏💖ممنونم که بیاد منم لودی عزیزم 

الهم عجل الولیک الفرج

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

🥺🥺🙏💖ممنونم که بیاد منم لودی عزیزم  الهم عجل الولیک الفرج الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل ...

خواهش میکنم عزیز🌺

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                  

بسم الله الرحمن الرحیم  سلام دوستان مهدوی عزیزم🥰 ان شاء الله حال دلتون خوب باشه 🤲 « دعا ...

الهم عجل لولیک الفرج به. حق زینب کبری 

الهم عجل لولیک الفرج به حق پهلوی شکسته زهرا 

الهم عجل لولیک الفرج به حق دستای بریده عباس 

الهم عجل لولیک الفرج به حق رقیه ی یه ساله  

الهی به حق زینب خیر ببینی دوست عزیر ک  صدام کردی شاید شما دلت پاک باشه لطف میکنید به خاطر امام زمان برای منم دعا کنی تازه با شوهرم اشتی کردم بتونه بدهیشو بپرداره بتونیم بریم یه جا زندگی کنیم زندگیم خوب پیش بره 

شرمندتم عزیزم ک مشکل خودمو اینجا بازگو کردم

اللهم صل محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج

اتحاد_ما_رمز_ظهور#  

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|
@9383     @لبخندخدایم     @آیسون1     @ستاره1234   &nbs ...

اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🥰

اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم❤️

اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم💞

اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🌞

اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💞

اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج😘

اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🥰

اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❤️

ممنون عزیزدلم از دعوتت 

التماس دعای مخصوص قشنگم برای همه ❤️🙏🏻😍

تویی تنها امیدم یا رب❤

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹🌺 اللهم عجل لولیک فرج 🌹🌺 برای سلامتی امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف التماس دعا 🙏🌹 ان شاالله حاجت روا بشین 🌺🌹 التماس دعا دارم خیلی زیاد 🙏🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌺🌹

کاربری دست دونفره 🤭از تناقض تاپیک ها تعجب نکنید 
@baharrrrr400   این تاپیک رو ببین میتونی از لایک ها اسکرین بگیری

برای سری بعد میگی ؟

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

سلام آیه جان آره برای دوشنبه  ببین برای شما کامل باز میشه

سلام گلم 

نه متاسفانه فقط تا کاربر ایلیوس میاره

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

سلام گلم  نه متاسفانه فقط تا کاربر ایلیوس میاره

ایلیوس برای من نفر ۳۷ باز شده ولی جابه جا میشه..

پس هنوز مشکل داره

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚