2777
2789
عنوان

دیسک کمر

| مشاهده متن کامل بحث + 16220 بازدید | 37 پست
نمیدونم والا دکتر ک چیزی بهم نگف آخه خیلیا هستن سیاتیک دادن دادن عمل نکردن آدم میمونه چی بگه بدن هر ...

ی نوار عضله بده حتماااا ببین عصبا چقدر درگیر شدن

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵ تا دکتر رفتم بابا همشونم مسکن دادن نمیخام ب قرص عادت کنم روغن میزنم همون مث مسکن عمل میکنه حالا گ ...

ایشالله که خوب میشی عزیزم نگران نباش میدونم دردش سخته مامان بیچاره منم درگیرشه مخصوصا دستشویی رفتن زجه میزد با فیزیو استخر دارو بهتر شده دکتر عمل اورژانسی زد گفت نمیرم میترسم هرکار کردیم قبول نکرد

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
نه عزبزم من دوسال و.نیم عمل کردم هیچ درد ی ندارم ولی قبل عمل علائم شمارو داشتم از درد داد میزدم دکتر ...

من کمر درد دارم گاهی که زیاد خسته  بشم انگار قفل میکنه به زور راه میرم ام آر ای رفتم گفت مشکلی نداری عضلاتت ضعیفه. چجور میشه واقعا این همه درد مال عضله باشه گاهی فک میکنم دیسکام پاره شده

قدیما یه مرد کاربلد دیسک مادرمو درمان کرد وگفت چهار روز استراحت کنه.چون بعد یکسری کارهایی که دیسکشو ...

منم دو نفر و میشناسم راستش نمیتونم اعتماد کنم برم دیسکمو جا بندازه بعدش گفتن خوب خوب نمیشی بازم درد میمونه شاید ۳۰ درصد اینا 

من کمر درد دارم گاهی که زیاد خسته  بشم انگار قفل میکنه به زور راه میرم ام آر ای رفتم گفت مشکلی ...

ام آر ای دادین 

متخصص مغز و اعصاب برین

شبا موقع خواب حتما ی بالشت زیر زانو بزارین

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
من کمر درد دارم گاهی که زیاد خسته  بشم انگار قفل میکنه به زور راه میرم ام آر ای رفتم گفت مشکلی ...

پای منم اینجوری میشه الان یک ماهه از ترس راه نرفتم😑من موقع رده رفتن پاهام سنگینم میشه انگار ی کوله بار رو دوشمه دیگ قرص میخورم راه نرفتم ببینم خوبه یا ن 

ایشالله که خوب میشی عزیزم نگران نباش میدونم دردش سخته مامان بیچاره منم درگیرشه مخصوصا دستشویی رفتن ز ...

ان شاءالله ک خوب بشن واقعا دردش خیلی بده دستشویی فرنگی استفاده کنن خوبه

ام آر ای دادین  متخصص مغز و اعصاب برین شبا موقع خواب حتما ی بالشت زیر زانو بزارین

رفتم چند تا دکتر نشون دادم اونو حتی فیزیو برام ننوشتن فقط مسکن داد و گفت ورزش کن که عضلت قوی شه. منم الان بچه کوچیک دارم باشگاه نمیتونم برم خودم رفتم ده جلسه فیزیو تراپی ولی خب گاهی فک میکنم دکترا اشتباه میکنن😑 از یه طرف عصبانی بشم دردش خیلی بیشتر میشه 

پای منم اینجوری میشه الان یک ماهه از ترس راه نرفتم😑من موقع رده رفتن پاهام سنگینم میشه انگار ی کوله ...

من سنگین نمیشه درد میگیره تو ناحیه لگن یا زانو ولی خب امکان استراحت اینجوریم ندارم

رفتم چند تا دکتر نشون دادم اونو حتی فیزیو برام ننوشتن فقط مسکن داد و گفت ورزش کن که عضلت قوی شه. منم ...

درکت میکنم عزیزم منم دوسال درگیر بودم دکترا نمیفهمیدن تا اینکه این دکتر تشخیص داد 

ی نوار عضله بده حتماااا ببین عصبا چقدر درگیر شدن

نوار عضله ام دادم ولی خب دکتر چیزی نگف بهم و خودمم نمیدونستم ک چی باید بپرسم آخرین دکتری ک رفتم گف استخر و فیزیوتراپی وقت نکردم برم

یعنی نمی‌فهمیدند دیسکت مشکل داره؟ چی میگفتن بهت؟ دکترت کی بود

من کمرم درد نمیکرد پاهام و لگنم بشدت درد میکرد ب طوری ک شبا از درد نمیخابیدم سرویس بهداشتی ایرانی اصلا نمیتونستم بشینم چون دیگه نمیتونستم پاشم پاهام و لگنم قفل میکرد 

این اخریا شوهرم گفت از کمرت عکس بگو بنویسن 

رفتم پیش دکتر احصایی متخصص مغز و اعصاب