2777
2789
عنوان

از دستت شوهرم ناراحتم

330 بازدید | 23 پست

یکم پول پسنداز داریم ب شوهرم گفتم ۱۰ تومنشو بدیم النگو واسه دخترم گفت نه بزاریم بانک امتیاز بگریم وام گرفتیم طلا بخر ی هفته دیگه تولد دخترمه منم گفتم نه من میخام النگو واسه دخترمون بگیریم اخه تو دست بچه های فامیل میبینه میگه النگو واسم بخر پارسال دوتا داشت مشکل داشتیم فروختیمشون.. خلاصه یکم بحثمون شد..بعد دیدم دخترم تو خودشه بهش گفتم مامان از چی ناراحتی اولش گفت بابا گفته النگو واسم نمیخره منم خیلی ناراحت شدم بد دوباره دید من ناراحتم گفت ن مامان النگو دستمو اذیت میکنه دوسندارم..بخدا انگار قلبمو تیکه تیکه کردی خیلی حالم بد شد این حرفارو از دخترم شنیدم ی بچه چقدر میتونه شعور داشته باشه چیزی ک شوهرم اصلا نداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چرا بچه تون باید از صحبتهای شما و همسرتون با خبر باشه؟

بعدش هم همسرتون نگفتند طلا نمیخرند گفتند صبر کنید وام رو بگیرن بعدش میخرن، اصلا شاید به جای یکی دوتا بخرند.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:63 هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30

شمام از بچه يادبگير جلوي بچه اين حرفارو باز نكن.. هرچي بقيه دارن ك نيايد ماهخ داشتع باشيم! وگرنه ...

من این پولو واسه دخترم پسنداز کردم چند بارم قلک گذشت پول جمع میکرد ما می‌دادیم جای قسط دستمون تنگ بود 

واقعا که 

چقدر سطحی نگر هستی 

بچه طلا میخواد چیکار ؟ که بخاطر النگو بدزدنش 

شما به جای خرید النگو ،یکم از شرایط جامعه ای که توش زندگی میکنی اگاه باش

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
من این پولو واسه دخترم پسنداز کردم چند بارم قلک گذشت پول جمع میکرد ما می‌دادیم جای قسط دستمون تنگ بو ...

من در این مورد نظری ندادم!

دحترت توی این بازیا از الان ننداز

لازم نیست جلوی اون جرفشو بزنی ک اینجوری کنخ بچخ!

دلت برای بچه ات میسوزه با روح روانش بازی نکن

💕

همسرتون بی‌شعور نیست! فقط بی‌پوله بنده خدا! هیچ مردی نیست که بهترین چیزا رو برا زن و بچه‌ش نخواد! اما وقتی دستش خالیه چیکار کنه؟! الان شما اومدی و میگی بخدا قلبم تیکه تیکه شد ... شما اینو میگی چون خانوما راحت صحبت می‌کنن! اما من قسم می‌خورم که اگه حال همسرتون بدتر از حال شما نباشه ، بهتر نیست! فقط ما مردا تو خودمون می‌ریزیم و نشون نمیدیم و حتی گاهی می‌خندیم ! اما اینجوری‌ نیست که فک کنی از درون نمیشکنیم 😔

یه پسر خوب ☺️. آدما درست وقتی ترکت می‌کنن که می‌دونن بودنشون برات مهم شده ...
2790
2778
2791
2779
2792