2777
2789
عنوان

از دستت شوهرم ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 23 پست
عزیزم چرا بچه تون باید از صحبتهای شما و همسرتون با خبر باشه؟ بعدش هم همسرتون نگفتند طلا نمیخرند گفت ...

من بهش قول دادم واسه تولدش بخرم نمیخام تو دست کسی ببینه بگه من ندارم بخدا دخترمو از جونمم بیشتر دوسدارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بهش قول دادم واسه تولدش بخرم نمیخام تو دست کسی ببینه بگه من ندارم بخدا دخترمو از جونمم بیشتر دوسد ...

پاشو برو یه بدل بخر بگو طلاست، هروقت دست همسرت پول اومد بدله رو با طلای واقعی طاق بزن.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:63 هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30

بدل خریدم مچ دستش سیاه شده بود جای النگو دیگه دستش نکرد

إی بابا اینم که مثل من به بدل حساسیت داره، پس با همسرت صحبت کن ببین کی میتونید برید برای خرید طلا و ازش هم قول دوتا النگو رو به جای یکی بگیر البته تو خفا

اگر همسرتون راضی بود با دخترت صحبت کن بهش بگو بابا گفته فلان موقع پول دستم میاد و می‌خوام برای دختری به جای یه النگو دوتا بخرم.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:63 هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30

إی بابا اینم که مثل من به بدل حساسیت داره، پس با همسرت صحبت کن ببین کی میتونید برید برای خرید طلا و ...

باشه مرسی عزیزم ولی من بیشتر ازین ناراحتم چرا جلو دخترم این حرف زد جرو بحث کرد.. چند بارم پیش دخترم دعوامون شده همیشه میگه چرا بابام تورو دعوا کرد

اون زمان فرق میکرد

نه فرق نمیکرد عزیزم الان بچه ای میشناسم اصلا به اینچیزا اهمیت نمیده چون جلوش صحبت نکردن راجبش کلی هم طلا داره اما مهمونیا میندازه خودشم فهمیده اینچیزا برای مهمونیه و باید ببینیش قبل مهمونیا چه ذوق حاضر شدنی داره کاملا به پدر و مادر برمیگرده که بچه به چی اهمیت بده به چی نده 

سلام دوستان

من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی هستم و فرصتی برام باقی نمونده 

باید ۱۰۰ تا زوج که در ۵سال اول ازدواجشون هستند، هم زن و هم شوهر پرسشنامه یک ربع عه‌ای رو جواب بدن

ممنون میشم اگر شرایطش رو دارید این رو برای همسرتون هم بفرستید🪻⚘️

https://survey.porsline.ir/s/hDS7eXu#?ref=te

اگرم مایل باشید می تونید ایمیلتون رو بذارید تا نتایج براتون ارسال بشه💕