2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم باید چیکار کنم 

اصلا مغزم هیچ فرمانی بهم نمیده 

همش سرم درد میکنه 

و اصلا نمیتونم به شوهرم دیگه مث قبل باشم کلا بیخیالش شدم قبلا میرفت تو اتاق صدبار صداش میزدم یا میگفتم بیا بیرون الان از صبح ک میره تو اتاق منم کلا دیگه بیخیالشم فقط موقع نهار شام همین 

دیگه نسبت بهش دل سرد شدم 

اول از در دوستی باهاش واردشو،ببین داستان از چه قراره چی مصرف میکنه چندوقته،بعدحتما از یکی کمک بگیرخا ...

ادمی نیست ک بشه از در دوستی وارد یشی فقط دروغ میگه یکسره و با دروغ توجیه میکنه کاراشو هر کار بدی هم ک تو فکرشو بکنی انجام میده 

زیر بار نمیره مطمئنم

نمیتونم به هیچکس بگم

خانواده خودم که چقد مخالف بودن چقد وایسادم گفتم میخوامش با اصرار زیاد حالا روی برگشت ندارم 

یبارم به خودش گفتم میخوام به بابات بگم نمیتونم اینو قایم کنم از خانواده ها گفت ابرومو نبر داری اشتباه میکنی داری تند میری خلاصه گریه کرد دلم براش سوخت دیگه بیخیال شدم 

ولی کلا ۲ بار پیشش دیدم بار اول زیر بار نرفت که مال خودشه بار دوم فقط نگاش کردم و سکوت کردم اونم خیلی هول شد ولی من چیزی نگفتم اما امشب یدفعه ساعت یک رفت بیرون مطمئنم زفت خرید  

ادمی نیست ک بشه از در دوستی وارد یشی فقط دروغ میگه یکسره و با دروغ توجیه میکنه کاراشو هر کار بدی هم ...

دروغ میگه چون میترسه اعتمادنداره،بگو من زنتم حق دارم بدونم چیکار میکنی،به خانواده خودش بگو،رهاش کنی که باید تو کارتن خوابا پیداش کنی

دروغ میگه چون میترسه اعتمادنداره،بگو من زنتم حق دارم بدونم چیکار میکنی،به خانواده خودش بگو،رهاش کنی ...

بخدا اصلا مغزم هیچ فرمانی بهم‌نمیده 

دارم دیوونه میشم جز بیخیالی هیچ چیزی به ذهنم‌نمیرسه 

دارم میمیرم 

کلا منتظر مرگم فقط جرئت‌تموم کردن زندگیمم ندارم مردن برام خیلی راحت تر از اینه که همه بهم بگن دیدی لهت گفتیم پشیمون میشی