2777
2789

شیر میدم اصلا نمیتونم جلو شکمم بگیرم چه غلطی کنم😭😭😭واقعا حالم داره بد میشه از خودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینجوری بودم اصلا به فکر رژیم‌ نباش شیرت خشک‌میشه

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂

عزیزم طبیعیه . اکثر خانوما توی دوران شیر دهیشون تپل میشن چون ب قول مامان بزرگم  ب یکی دیگ ام ک بخشی از وجودشونه دارن غذا میدن . سخت نگیر . 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼

خواهرم سعی کنید غذاهای مقوی بخورید چرب نباشن سرخ کرده نباشن خودت لاغر میشی

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

عزیزم طبیعیه . اکثر خانوما توی دوران شیر دهیشون تپل میشن چون ب قول مامان بزرگم  ب یکی دیگ ام ک ...

من خیلی‌ بدم میاد از خودم همه خوش استایل شدن ولی من اینطوری هرچی لباس میدوزم اصلا خوشم نمیاد بشپوشم بخاطر چربی هام

خوشبحالت من امشب زده بود به سرم برم پیکر تراشی

ن بابا کجا خوشبحالم مامانم میگه یکی ببینتت میگه نون پیدا نمیکنه بخوره شوهرم هی میکه چی بخرم بخوری چی دلت میخاد بخوری یکم رو بیای خیلی لاغر شدی خودمم از این وضع ناراحتم