قبلا که میزدم گوگل یه مدل میاورد مثلا یه روز تو یک ماه قمر در عقرب بود، ولی الان که زدم گوگل دو مدل میاره یه مدل نوشته براساس صورت فلکی عقرب، یه مدل هم بر اساس برج عقرب، کدومش درسته؟
انرژی های ستاره ای و برج های فلکی توی روزهای قمر در عقرب جالب نیست، پیشنهاد میشه تو این روزها کار اساسی و مهم انجام نشه، مثل شروع یه کار مهم، سفر کردن، معامله اینجورچیزا
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
ولی یکی دیگه هست صورت فلکی زده یعنی تا فردا این جوری چند روز قمر در عقربه😕
نمیدونم فدات من سرچ کردم
پنجشنبه بود تا شنبه
بعید میدونم تا دوشنبه طول بکشه
من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥
وای خدای بزرگ من تواین دوروز اقدام کردم خدابهم رحم کنه 😭😭😭😭😭😭😭
حضرت رسول (ص) فرموده اند :
هر کس در این ” ایام نحس” بر خدا توکل کند،صدقه دهد و سوره معوذتین (سوره فلق و ناس) را بخواند از گرفتار شدن در امان می ماند.
نمیتوان گفت علم نجوم هم کامل است اما بیش از حد انسان نباید به این امور اکتفا کند بر اساس این روایت هر فردی موارد ذکر شده در این ایام را انجام دهد ، خیری نخواهد دید، بنابراین با دادن صدقه از تاثیر نحسی این ایام پیشگیری کند.
برگرفته از دعا سایت
من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥