2777
2789
عنوان

روزهای قمر در عقرب

| مشاهده متن کامل بحث + 7417 بازدید | 55 پست
مگه چه اتفاقی میوفه؟

تو روزهای قمر در عقرب یه سری کارها رو نباید انجام داد، مثل بسته شدن نطفه، مسافرت، خرید و فروش، بزنی گوگل میاره برات

خدا جونم سایه همسرم و بالاسر منو پسرم نگه دار, الهی آمین  
مگه چه اتفاقی میوفه؟

انرژی های ستاره ای و برج های فلکی توی روزهای قمر در عقرب جالب نیست، پیشنهاد میشه تو این روزها کار اساسی و مهم انجام نشه، مثل شروع یه کار مهم، سفر کردن، معامله اینجورچیزا

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ولی یکی دیگه هست صورت فلکی زده یعنی تا فردا این جوری چند روز قمر در عقربه😕

نمیدونم فدات من سرچ کردم

پنجشنبه بود تا شنبه 

بعید میدونم تا دوشنبه طول بکشه 

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥
عزیزم روز تولد مهم تره که قمردر عقرب نباشه، البته اونم زیاد دست ادم نیست ولی برا بالابردن احتمال پس ...

نه روز اقدام مهمه که نطفه بسته میشه، وگرنه روز زایمان که دیگه دست آدم نیست

مگه چی میشه نطفه بسته بشه؟

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج
وای خدای بزرگ من تواین دوروز اقدام کردم خدابهم رحم کنه 😭😭😭😭😭😭😭

چیزی نیست عزیزم بد به دلت راه نده و حال خودتو خراب نکن، روز زایمانتو تنظیم کن قمردرعقرب نشه، اون مهمتره

واقعا اتفاق خاصی نمیوفته عزیزم جدی میگم🌹

مگه چی میشه نطفه بسته بشه؟

تو روزهای قمر در عقرب به خاطر انرژی منفی و کلا حال و احوالات زمین یه سری کارها انجام نشه بهتره، مثل اقدام به بارداری، خرید و فروش، مسافرت

عزیزم اگه به قمردرعقرب اعتقاد داری پس استرولوژی هم باید بدونی ، روز تولد ادم ها چیزهای تعیین کننده ای داره

البته به اعتقاد برخی اینجوریه

قمردر عقرب جنبه ی مذهبی نداره و جنبه ی ستاره شناسی داره

حضرت رسول (ص) فرموده اند :

هر کس در این ” ایام نحس” بر خدا توکل کند،صدقه دهد و سوره معوذتین (سوره فلق و ناس) را بخواند از گرفتار شدن در امان می ماند.

نمیتوان گفت علم نجوم هم کامل است  اما بیش از حد انسان نباید به این امور اکتفا کند بر اساس  این روایت هر فردی موارد ذکر شده در این ایام را انجام دهد ، خیری نخواهد دید، بنابراین  با دادن صدقه از تاثیر نحسی این ایام پیشگیری کند.

برگرفته از دعا سایت

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥

بد به دلت راه نده، ان شاالله خیره

عزیزم اگه به قمردرعقرب اعتقاد داری پس استرولوژی هم باید بدونی ، روز تولد ادم ها چیزهای تعیین کننده ا ...

جنبه ی مذهبی هم داره روایت در موردش هست

البته علوم هم از دین جدا نیستن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
عزیزم اگه به قمردرعقرب اعتقاد داری پس استرولوژی هم باید بدونی ، روز تولد ادم ها چیزهای تعیین کننده ا ...

میشه بیشتر و واضحتر تپضیح بدیذ؟🌹

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز