2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانم اینجا عکس نزار آدم مریض بی شرف زیاده ممکنه سواستفاده کنه بازم خود دانی اگر ریپ نزنین من از این تاپیک رفتم قول میدم ریگ نزنین تا 2ساعت یک ساعت جواب نمیدم 

آقا هستم ‌🚫.          💔😔
اواخر سال ۱۴۰۲و ما باید واسه یه عکس توی نی نی سایت هی قسم و قرآن  و کو کو و بز بز کنیم

چقدر با امضاتون موافقم😁⁦👌🏻⁩⁦👌🏻⁩⁦👌🏻⁩

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
خانم اینجا عکس نزار آدم مریض بی شرف زیاده ممکنه سواستفاده کنه بازم خود دانی اگر ریپ نزنین من از این ...

آقااااااااا بکش بیرون از این نی نی سایت جان مادرت دهنمون رو سرویس کردی همشم آنلاینی ربات نیستی احیانا؟؟؟

آدما تو عصبانیت به اصالتشون برمیگردن...
آقااااااااا بکش بیرون از این نی نی سایت جان مادرت دهنمون رو سرویس کردی همشم آنلاینی ربات نیستی احیان ...

یجا گفته بود ریپ نزنین ک دیگه نیام تو تاپیک س ساعت اونجا بودم همش انلاین بود تو تاپیکه😑😂

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
یجا گفته بود ریپ نزنین ک دیگه نیام تو تاپیک س ساعت اونجا بودم همش انلاین بود تو تاپیکه😑😂

وای خدا از دست این آقایون یه سایتم نذاشتن بمونه واسه ما😂😂😂

آدما تو عصبانیت به اصالتشون برمیگردن...
2790
2778
2791
2779
2792