2777
2789
انشاالله درد من رو فقط پدرم وبرادرهام کم کردن  چندماه پدرم پابه پام گریه کرد شب وبیداری کشید ...

خدابراتون حفظشون کنه 

چقدررر عشقشون به شما عمیق بوده

خداروشکر که تنها نبودید توی اون دوران 

ادم دیوونه میشه با شنیدنشم

صبر به ابطال فرج نیست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگرم نمیخوایی جدابشی به هیچ وجح بروش نیار باهاش خیلی خوب وبهترباش که توروترجیح بده  کاری کن ا ...

راجب فامیلمه

مطمنم نمیخواد جدا شه

ولی داغون شده 

مرده خیلی بد تامیکنه

بخدا زنه مثل فرشتست قدرشو نمیدونه

صبر به ابطال فرج نیست.
خدابراتون حفظشون کنه  چقدررر عشقشون به شما عمیق بوده خداروشکر که تنها نبودید توی اون دوران&nb ...

تک دخترم

پدرم تواون دوران میگفت خدا منو ببخش که بعد۴پسر ناشکری کردم ودختر ازت خواستم

حالاکه دخترمو دادی چرا عذاب کشش میکنی

میگفت درد دخترمو به من بده

پدرم ۶۱سالش 

چقدر پابه پام غصه خورد 

منو بغل میکرد میگفت حرف بزن غصه نخور من نمردم که خوب میشی

بااین حرفها بیشتر غصم میگرفت

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
آدم های خائن رو درک نمیکنم  اگر طرف رو نمی‌خواین ولش کنین بره دنبال زندگیش چرا داغونش میکنین

هم اینو میخواد هم اونو

با زنشم عزیزم عزیزم داره ها

صبر به ابطال فرج نیست.
تک دخترم پدرم تواون دوران میگفت خدا منو ببخش که بعد۴پسر ناشکری کردم ودختر ازت خواستم حالاکه دخترمو ...

همچین پدری بخدا فرشتست باید هرروز دستشو بوسید🥲♥️

پس چرا کاربری زدید بی کس 

خدا انقددر دوستون داشته همچین پدری بهتون داده…

صبر به ابطال فرج نیست.
هم اینو میخواد هم اونو با زنشم عزیزم عزیزم داره ها

خدا لعنت کنه همچین آدمایی رو 

ولی فقط مردا مقصر نیستن بعضی زن‌ها میدون میدن هم نوع خودشون اصلا براشون مهم نیس

متاسفانه عده‌ای خانومای متاهل هستن 

ریشه ی شروع خیانت خیلی عمیقه،ممکنه کسی ک الان داره خیانت می‌کنه سالها پیش زده شده باشع،ممکنه مشکل از ...

استارتشوخیلی وقته خورده

و اون یارو هم کمبود داره واقعا 

صبر به ابطال فرج نیست.
همچین پدری بخدا فرشتست باید هرروز دستشو بوسید🥲♥️ پس چرا کاربری زدید بی کس  خدا انقددر دوستون ...

اون روز بد ترین روز عمرم بود

کاربری قبلیم رمزشو نمیدونستم

دلم شکسته بود و هنوز نمیدونستم چه بلایی به سرم اومده بود

پدرم مرد خیلی خوب وگلی هست

انقدر که هوای۳تا عروس هامونو داره هوای برادرهامو نداره

هعی 

روزگار دیگه 

چه میشه کرد

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
خدا لعنت کنه همچین آدمایی رو  ولی فقط مردا مقصر نیستن بعضی زن‌ها میدون میدن هم نوع خودشون اصلا ...

فکر کنم اون زنه هم متاهل هست و با این اقا هست 

صبر به ابطال فرج نیست.