2777
2789
عنوان

ازدواج..

107 بازدید | 9 پست

بچه ها میشه برام دعا کنین؟ موانعی تو ازدواجم هست که فقط به دست خدا باز میشه و معجزه، حالم اصلا خوب نیست😔😔😔😔 بنظرتون امیدوار باشم که خدا کمکم میکنه؟😔

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشاالله درست بشه....امیدت به خدا برای رسیدن من به عشقم هم دعا کن عزیزم💔

منم موانع مزخرف تو ازدواج با عشقم هست😔 نمیفهمم چرا، خیلی دلم شکسته، دعا کنیم حتما برای هم😔♥️

چرا که ن ..ازدواج که سهله ..من یه چیز محال از خدا خواستم تو اوج ناامیدی حاجتمو داد هیشکی نخاد اما خد ...

چجوری؟ اخه منم کارم خیلی گره خورده، ازدواج اسونی نیست… چجوری دعا کردین؟ چله ای نذری چیزی؟

چجوری؟ اخه منم کارم خیلی گره خورده، ازدواج اسونی نیست… چجوری دعا کردین؟ چله ای نذری چیزی؟

عزیز من مشکلم جسمی بود البته مشکل جسمی مادرم ..من بارها شهدای گمنام رفتم ودعا کردم برآورده شده ..شهدای گمنام شهرت برو فاتحه بخون نذرتو بگو بهشون بگو واسطه شن بین تو وخدا که حاجتتوبه صلاحته براورده بشه بعد مثلا چن شاخه گل بخر ببر یازیارت عاشورا بخون یا هرچیزی که وسعت میرسه بعد قبولی نذرت ببر سر مزار 

کاربری قبلی گیلدخت..گلدختر1379..گوگولی
عزیز من مشکلم جسمی بود البته مشکل جسمی مادرم ..من بارها شهدای گمنام رفتم ودعا کردم برآورده شده ..شهد ...

جدی یعنی شهدای گمنام واقعا تاثیر دارن؟؟؟

من که خیلی اعتقاد دارم ..البته هرچیزی به دست خداس به صلاحت باشه حتما برآورده میشه

ممنون عزیزم♥️♥️♥️