2777
2789
عنوان

عالم ذر

780 بازدید | 25 پست

چرا هرچی بیشتر راجبش فکر میکنم کمتر به نتیجه میرسم؟

مگه نمیگن ما خودمون انتخاب کردیم که این باشیم حالا همه چیز به کنار یه آدم کافر چطور قبول کرده که همچین زندگی رو انتخاب کنه؟

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود                                         گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سوال دارم، من چرا همچین زندگی رو انتخاب کردم باید هرشب به خاطرش اشک بریزم مگه احمق بودم

همین دیگه چطور راضی شدیم همچین شرایطی رو قبول کنیم چقدر بی عقل بودیم ما

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود                                         گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود
اونجا هدف زندگیشو و بهترین نسخه ی خودشو دیده ولی اومده اینجا نرفته دنبالش ...

اصلا نمتونم درک کنم خدا بهش نشون داده که تو قراره کافر باشی بری جهنم اونم گفته اشکال نداره همینو میخوام 

ما خیلی چیزارو نمیدونیم همینطور انگیزمون توی اون موقع واسه انتخاب زندگی حال حاظرمون شاید طمع تغییر زندگیمون داشتیم یا اونکسی که کافره عالم ذر به وجود خدا یقین داشته شاید فکر میکرده این یقین توی این دنیا هم همراهش میمونه ومیتونه زندگیش تغییر بده شایدم طمع جاودانه بودن انسان باعث شده این انتخاب کنیم هرچی که هست علم ما بهش نمیرسه 

ولی این شماره رو زنگ بزن شماره دفتر استان قدسه رایگانه سوالای اعتقادی جواب میدن.۵۱۳۲۰۲۰

در این گه گه کُه کَه کَه کُه ناگه واز این حرفا....
شما نقد رو ول کردی نسیه رو چسبیدی خود ما چطوری پذیرفتیم در این مکان و زمان باشیم آخه  من غلط ...

دقیقا الان نمیدونم به چه زبونی باید بگم من اشتباه کردم من از انتخابم پشیمونم

اصلا نمتونم درک کنم خدا بهش نشون داده که تو قراره کافر باشی بری جهنم اونم گفته اشکال نداره همینو میخ ...

نه بهشون نشون داده چجوری به رستگاری میرسن ولی خودشون اومدنو نخواستن ، ضمنن یه حدیث هست از حضرت محمد (ص) که از خدا خواسته تمام اونهایی که پیام الهی بهشون نرسیده رو به ایشون ببخشن

اگه دوست داری ویس های  امینی خواه درباره کتاب آن سوی مرگ یا هم خود کتابه رو بشین بخون فکر کنم ...

واییی شماهم گوش کردین ؟فوق العاده هست عجیب غریبه عاشقشم الانم دارم سه دقیقه درقیامتش گوش میکنم

ما خیلی چیزارو نمیدونیم همینطور انگیزمون توی اون موقع واسه انتخاب زندگی حال حاظرمون شاید طمع تغییر ز ...

آخه وقتی خدا اونجا بهمون گفته قراره چی بشه چطور فک کردیم با این عقل ناقصمون میتونیم تغییرش بدیم.بابت راهنماییت ممنون گل

آخه وقتی خدا اونجا بهمون گفته قراره چی بشه چطور فک کردیم با این عقل ناقصمون میتونیم تغییرش بدیم.بابت ...

این چیزیه که با منطق خودم بهش رسیدم ولی شاید عجب وغرور باعث شده 

ماهممون به خدا گفتیم پروردگارمون هست(توی عالم ذر)ولی الان چقدر از ماها مومنیم وبه اون بله ای که به خدا گفتیم پابندیم