2777
2789
عنوان

عالم ذر

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 25 پست
ادم کافر از نظر شما کافره از نظر خودش ک کافر نیست 🫠

الان که آره ولی وقتی توی عالم ذر بوده که کافر نبوده میگن اونجا همه ی روح ها پاک بودن ولی خودش جسم کافر رو انتخاب کرده با علم بر اینکه میره جهنم

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود                                         گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود
الان که آره ولی وقتی توی عالم ذر بوده که کافر نبوده میگن اونجا همه ی روح ها پاک بودن ولی خودش جسم کا ...

من این رو قبول ندارم مثلا بچه ی کار خودش انتخاب کرده ک بچه ی کار باشه؟! ادم معتاد کارتون خواب خودش انتخاب کرده؟ عجیبه ب نظرم 

اگه ب انتخاب بود ک هممون بهترین زندگی رو انتخاب میکردیم

چو غرش شیران گذشت و رفت ، این عوعو سگان شما نیز بگذرد 🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بهشون نشون داده چجوری به رستگاری میرسن ولی خودشون اومدنو نخواستن ، ضمنن یه حدیث هست از حضرت محمد ...

یعنی خدا اونجا حق انتخاب نداده مثلا گفته فلان جسم مال توئه با فلان سر نوشت ولی اگه از این راه بری رستگار میشی🤔

آره این خیلی منطقیه ولی اینکه حق انتخاب داشتیم و سرنوشت اون جسم رو میدونستیم بازم انتخابش کردیم به عقل من یکی جور در نمیاد

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود                                         گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود
من این رو قبول ندارم مثلا بچه ی کار خودش انتخاب کرده ک بچه ی کار باشه؟! ادم معتاد کارتون خواب خودش ا ...

حرف منم همینه دیگه چطور ماها همچین زندگی هایی رو انتخاب کردیم مگه دیوونه بودیم چرا بهترین موقعیت رو انتخاب نکردیم

حرف منم همینه دیگه چطور ماها همچین زندگی هایی رو انتخاب کردیم مگه دیوونه بودیم چرا بهترین موقعیت رو ...

احتمالا همون عالم ذر چرت و پرته کلا 😄

چو غرش شیران گذشت و رفت ، این عوعو سگان شما نیز بگذرد 🕊️

یعنی خدا اونجا حق انتخاب نداده مثلا گفته فلان جسم مال توئه با فلان سر نوشت ولی اگه از این راه بری رس ...

نه همه چیزو خودمون انتخاب کردیم 

باید این مفهومم بدونی

ما الان تو عالم هستی وجود داریم قبلن توی عالم قبلی همه میخواستن بیان اینجا و یه باوری هست که میگه هرچی زندگی سخت تر و ایمان انسان قوی تر عالم آخرت بهتر 

احتمالا همون عالم ذر چرت و پرته کلا 😄

آخه میگن قرآن راجبش صحبت کرده به نظر من اگر همچین عالپی وجود هم داشته حق انتخابی نبوده فقط خدا سرنوشتمون رو بهمون نشون داده و تمام

نه همه چیزو خودمون انتخاب کردیم  باید این مفهومم بدونی ما الان تو عالم هستی وجود داریم قبلن ت ...

این درست که میگن هر که در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند

گیریم ما زندگی سخت تر رو برای پاداش بهتر انتخاب کردیم 

حرف من اینه اون آدمی که دیده توی این دنیا کافر میشه و در قیامت به جهنم میره اون چطور انتخاب کرده

این درست که میگن هر که در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند گیریم ما زندگی سخت تر رو برای پ ...

عزیزم مگه جملاتمو کامل نمیخونی

دارم میگم راه رستگاریشم بهش نشون دادن مثلن یه فردی کافر دنیا اومده ولی از یه طریقی به رستگاری میرسه حالا اینکه وقتی اومد تو این دنیا بره دنبالش یا نره بستگی به خودش داره...

اصلا نمتونم درک کنم خدا بهش نشون داده که تو قراره کافر باشی بری جهنم اونم گفته اشکال نداره همینو میخ ...

تو ایتا شفاخانه اهل بیت عیله السلام رو سرچ کن اونجا یه سخنرانی در مورد عالم ذر و یه سخنرانی در مورد آدم فضایی ها هستش

هرچی تو روایت داریم جمع کرده در موردش توضیح داده