2777
2789
عنوان

حکایت تلخ

116 بازدید | 9 پست

پسری ک بهش علاقه دارم (اون نمیدونه ) دیشب تو چت بهم میگه عاشق ی دختر شده دلش خیلی برا دختره تنگ میشه و ازم راهکار میخواست ک چطور با دختره صحبت کنه و اینااا 🥲💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😢💔خیلی تلخه عزیزم نیدونم ولی امیدوار باش شاید اون دختر تو باشی و میخواد بهت نزدیک تر بشه روشن فکر باش 

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

اسم اون دختر رو بهت گفت عکسشو نشون داد ؟ اگه چیزی از دختره بهت نشون نداده شاید منظورش تویی 

نه هیچ عکس و اسمی  بهم نشون نداد ولی گف از استان خودشه 

من تو ی استان دیگه ام 

[QUOTE=330577745]😢💔خیلی تلخه عزیزم نیدونم ولی امیدوار باش شاید اون دختر تو باشی و میخواد بهت نزدیک تر بشه روشن فکر ...[/QUنه فک نکنم من باشم اخه میگفت با دختره رفته بیرون و الان دختره باهاش سرد شده 🥲 میدونی ما از قومیت مختلف هستیم‌و ب هم رسیدنمون محاله

[QUOTE=330577745]😢💔خیلی تلخه عزیزم نیدونم ولی امیدوار باش شاید اون دختر تو باشی و میخواد بهت نزدیک ...

انشالله هرچی خیره امیدوار باش❤️

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

نه هیچ عکس و اسمی  بهم نشون نداد ولی گف از استان خودشه  من تو ی استان دیگه ام

آهان پس شاید تو نیستی 

تازه میگی راهتون دور هست اصلا همو از نزدیک دیدید؟

نمیدونم والا شایدم واقعا با تو نیست 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792