2777
2789
عنوان

حس میکنم واسه هیچکس،مهم نیستم

111 بازدید | 11 پست

سلام

توی جمع خاله ها تموم توجه ها سمت بچه های اون یکی خالمه اصلا نمیدونم چطوری توضیح بدم واستون

مثلا خالم اگه بخواد بره بیرون دختر خالمو میبره یا مثلا بریم خرید با اینکه من بزرگ ترم از اون نظر میپرسه من ی بار بهش گفتم اره قشنگه اصلا حرف من واسش مهم نبود و نا دیده گرفت تا متوجه شدم دیگه تکرار نکردم

حتی دختر خالمم همینطوریه

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توهم توجه نکن بهشون راهش اینه بعد عزیزمیشی 

بخدا نمیدونم چرا اینطورین

مثلا من به دختر خالم گفتم وای چقد لباست قشنگه بهت میاد انگار ن انگار من حرفی زدم و انگار اصلا وجود خارجی نداشتم 

روش سمت خالم بود گفت خاله قشنگه

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
خب تو هم مثل خودشون باشون برخورد کن اصلا طرفشونم نرو

آدم ناراحت میشه از برخوردشون

چند روز پیش رفتیم خرید هممون جلو در اتاق پرو بودیم تا دختر خالم بیاد بیرون

وقتی اومد بیرون گفتم چقد بهت میاد خیلی قشنگه

انگار ن انگار من اینو گفتم 

نگاش سمت خالم بود گفت خاله قشنگه؟

رسما منو هیچ حساب کرد

آدم با خاله خیلی رفیقه. تو هم خاله بشی می بینی همینه. عجیب نیست. 

خب ببخشید همونطور که خاله ی اونه خاله ی منم هست

اصلا بهشون توجه نکن مثل خودشون باهاشون رفتار کن 

بنظرت چطور برخورد کنم متوجه عوض شدن رفتارم بشم؟

ببخشین به درک

برای خودت درست زندگی کن تو لنگ توجه دیگران نیستی سعی کن ین انرژی رو از خودت قطع کنی که برای بهتر شدن حالت به تعریف یا توجه دیگران نیاز داشته باشی تا حالت خوب شه

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
آدم ناراحت میشه از برخوردشون چند روز پیش رفتیم خرید هممون جلو در اتاق پرو بودیم تا دختر خالم بیاد ب ...

بنظر من ادم بایدجایی بره که خریدارش باشن جایی که بمن کم محلی بشع من شخصا هیچوقت نمیرم چندبارکه دعوتت کردن نرو بعدمیبینی که رفتارشون باهات بهترمیشه البته این نظرمنه شایدم اشتباه باشه