2777
2789
عنوان

کمک 😔

30 بازدید | 4 پست

بچه ها سلام من یه مشکلی دارم و اونم اینه که یه زن به شددددددت پر خرجی هستم از همسرم خجالت میکنم از بس خرج چیزای مسخره میکنم تنها چیزی که آرومم میکنه فقط و فقط خریده همسرمم اوضاع مالی آنچنان توپی نداره بیچاره هیچی هم نمیگه ۶ ساله ازدواج کردم هنوز نتونستیم یدونه ماشینمونم عوض کنیم چکار کنم تورو خدا راهنماییم کنین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امتحان کن یک ماه دو ماه فقط خریدای واجب رو انجام بده مثلا روتین پوستیت و اگه چیزی خیلی لازم شد بخر.عادت میکنی چون توی این گرونی ولخرجی خیلی آسیب زنندس..

میشه برام یه صلوات بفرستید؟خیلی ممنونم♥️

سعی کن اون پولی رو که میگیرید رو توی چند تا حساب بانکی بزارید حتی شده ۱ تومن ۱ تومن جدا کنید ولی حداقل  توی چند حساب جدا باشه و با خودت شرط کن که تا حداقل ۱ماه من حق دارم۲الی۳ تا از این کارت هارو با خودم داشته باشم و همین که مغزت متوجه این تقسیم بندی میشه ناخداگاه به خاطر اینکه زحمت زیادی داره سعی میکنه که سریع از این کارت به اون کارت نره وفکر کنه فقط همین یه کار هست و چون میدونه مبلقش محدوده محدود هم خرج میکنه و هر چی هم که اخر این۳ ماه باقی موند میشه پس اندازی که میتونی نگه داری