2777
2789

امروز پنج روز تمام پسرم تب لرز شدید داره پنج بار دکتر بردم از دکتر خون دکتر فوق تخصص عفونی عمومی...

چرا خوب نمیشه بی اشتها شده اصلا غذا نمیخوره

لاغر شده 

هر دکتری بردم میگن ویروس جدید 

این ویروس لعنتی از کجا امد

پسرای منم همین بودن 🙁

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزمزم ه چند روز کشید خوب شدن بهشون انتی بیوتیک داد به پسر من نداد؟

من آنتی بیوتیک دادم ولی راستش اثر خاصی نداشت یه هفته بعد قطع شدن آنتی بیوتیک مجدد علائم هاشون شروع شد...  دو هفته طول کشید تا کامل خوب بشن . عوارض پوستی و تنفسی و گوارشی داشتن حالا نمی‌دونم مریضی پسر شما هم همین باشه ان شاالله که اون نیست 😔

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

بچه های منم خیلی بد مریض شدن ۳هفته طول کشید خوبشن  دکتر بهشون کلی دارو داد  شربت تب بر ش ...

خدا رو شکر خوب شدن دعا کن پسر منم خوب بشه 

به پسر من هیچ انتی بیوتیکی نداد گفت ویروسه

خدا رو شکر خوب شدن دعا کن پسر منم خوب بشه  به پسر من هیچ انتی بیوتیکی نداد گفت ویروسه

پنج بار دکتر بردی بعد هیچ انتی بیوتیکی ندادن ؟ 

پنج روزه تب لرز داره صدرصدد عفونت داره خونش 

باید انتی بیوتیک تزریقی بگیره پاشو ببر بیمارستان زودباش

خودمعلی هرگز نمی بخشمت
من آنتی بیوتیک دادم ولی راستش اثر خاصی نداشت یه هفته بعد قطع شدن آنتی بیوتیک مجدد علائم هاشون شروع ش ...

این فقط تب لرز شدید تا نزدیک چهلم میشه یعنی دوباره ببرم یه دکتر دیگه

من آنتی بیوتیک دادم ولی راستش اثر خاصی نداشت یه هفته بعد قطع شدن آنتی بیوتیک مجدد علائم هاشون شروع ش ...

بله عزیزم همین الان میگه مامان نفسم چند لحظه خوب میشه میگه پام 

اصن تا به حال چنین چیزی ندیدم

بله عزیزم همین الان میگه مامان نفسم چند لحظه خوب میشه میگه پام  اصن تا به حال چنین چیزی ندیدم

سلام عزیزم

پسرتون حالش چطوره؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜