2777
2789

ساعت چهاره پری نشدم. چیکار کنم؟ برم بیبی چک بگیرم ؟ 😍 

۸ ماهه اقدامم 😞 

همیشه قبلش درد پری شدیدی داشتم این دفعه قسمت راست زیر دلم نیش میزنه خیلی کم هم قسمت چپ . ۲روز سردرد شدید داشتم . دیشبم از بوی مرغ که داشتم سرخ میکردم حس میکردم حالم داره بد میشه. الان بگم اصلا اصلا الان که موعدمه درد ندارم فقط گاهی یکم نیش میزنه . چیکار کنم بگیدددددددد توروخدا راهنماییم کنید تجربه ندارم 🥺🥺🥺🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا بیبی چک مگه ۱۰ میلیونه برو بگیر خیالتو راحت کن 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

عزیزم انشالله مثبته منم درکمال تعجب دیروزبی بی زدم ومثبت بود اصلااا ازدیروز توشوک هستم باورنمیکنم ...چون ماه بعد نوبت ای یو ای داشتم وپولش روهم واریز کرده بودم 🥴🥴🥴

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
عزیزم انشالله مثبته منم درکمال تعجب دیروزبی بی زدم ومثبت بود اصلااا ازدیروز توشوک هستم باورنمیکنم .. ...

توروخدا الان یه لحظه چشماتو ببند به نیت من برام دعا کن منم این ماه باردار بشم میگن دل شما مادرا خیلی پاکه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم انشالله مثبته منم درکمال تعجب دیروزبی بی زدم ومثبت بود اصلااا ازدیروز توشوک هستم باورنمیکنم .. ...

ای جان

مبارکت باشه

پول چی رو واریز کردی آخه؟چرا از یه ماه قبل

دکتربه من گفته بود ضخامت ۲ونیم اصلااا باردارنمیشی ولی صب آزمایش دادم بتام ۲۰۰۰بود و اینکه پلی کیستیک شدید هستم 

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
برای قیمتش نمیگم بابا اندازه موهای سرم گرفتم تاحالا میگم اگه زود بزنم منفی بشه کلی گریه میکنم بعدش

آدم گریه کنه بهتر از فکرو خیاله برو هرچی خدا بخواد 

گریه کن ولی نا امید نشو دلم روشنه اگه گرفتی مثبت شد ریپ بزن خبر بده

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌