2777
2789
عجب

😄

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درخاست ندی که کارت ساختس😂

😆باشه 

اصلا بلد هم نیستم دخواست بدم 😅

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 
😆باشه  اصلا بلد هم نیستم دخواست بدم 😅

بروووو  الکی 😂مثلا خیلی پسر خوبی هستی نکنه توهم مثل اون کاربر مردی که میگف خانوما اینجا مدام بهم درخاست میدن من بلد نیستم😂

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
بروووو  الکی 😂مثلا خیلی پسر خوبی هستی نکنه توهم مثل اون کاربر مردی که میگف خانوما اینجا مدام ب ...

😂😂😂 جدی اینجوری میگفت 

همین الان یه نگاه انداختم .نوشته دعوت به دوستی همونه دیگه 🙄😅

فرق من با اون کاربر مرد اینه که مدام بهم درخواست دوستی نمیدن 😂 ولی اینکه پسر خوبی باشم نمی دونم 🥴😁

😂😂😂 جدی اینجوری میگفت  همین الان یه نگاه انداختم .نوشته دعوت به دوستی همونه دیگه 🙄😅 فرق ...

آره تازه تو امضاش نوشته بود چقد خانوما حرص میخوردن 😂آره همون میشه دعوت ب دوستی...امضات که میگع پسر خوب و با ادبی و مثبتی باشی 😁

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
آره تازه تو امضاش نوشته بود چقد خانوما حرص میخوردن 😂آره همون میشه دعوت ب دوستی...امضات که میگع پسر ...

نبابا🤣🤣🤣 عجبااا 

آهان. چون کم میام سایت زیادی وارد نیستم 😄

خواهش میکنم 🙏🌱 امضای شماهم دقیقا توصیف منه تو زندگی 😂