2777
2789
عجب

😄

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درخاست ندی که کارت ساختس😂

😆باشه 

اصلا بلد هم نیستم دخواست بدم 😅

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 
😆باشه  اصلا بلد هم نیستم دخواست بدم 😅

بروووو  الکی 😂مثلا خیلی پسر خوبی هستی نکنه توهم مثل اون کاربر مردی که میگف خانوما اینجا مدام بهم درخاست میدن من بلد نیستم😂

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
بروووو  الکی 😂مثلا خیلی پسر خوبی هستی نکنه توهم مثل اون کاربر مردی که میگف خانوما اینجا مدام ب ...

😂😂😂 جدی اینجوری میگفت 

همین الان یه نگاه انداختم .نوشته دعوت به دوستی همونه دیگه 🙄😅

فرق من با اون کاربر مرد اینه که مدام بهم درخواست دوستی نمیدن 😂 ولی اینکه پسر خوبی باشم نمی دونم 🥴😁

😂😂😂 جدی اینجوری میگفت  همین الان یه نگاه انداختم .نوشته دعوت به دوستی همونه دیگه 🙄😅 فرق ...

آره تازه تو امضاش نوشته بود چقد خانوما حرص میخوردن 😂آره همون میشه دعوت ب دوستی...امضات که میگع پسر خوب و با ادبی و مثبتی باشی 😁

صحبت از ماندن یک عُمر بماند به کنار ...قدر نوشیدنِ یک چای بمانی کافیست 🕊🙃
آره تازه تو امضاش نوشته بود چقد خانوما حرص میخوردن 😂آره همون میشه دعوت ب دوستی...امضات که میگع پسر ...

نبابا🤣🤣🤣 عجبااا 

آهان. چون کم میام سایت زیادی وارد نیستم 😄

خواهش میکنم 🙏🌱 امضای شماهم دقیقا توصیف منه تو زندگی 😂