2777
2789
عنوان

کاش اون خانم هایی که شوهرشون ....

312 بازدید | 21 پست

بهشون خیانت میکرد طلاق میگرفتن نمی‌گفتند بخاطر بچه جدانمیشیم بخدامن ۲۸سالمه خواهرم ۲۲سالشه بابام ۱۵ساله به مامانم خیانت میکنه دوست دختر۲۰ساله داشت دخترخالمو صیغه کرد یه باربابابام رفته بودم پالتو بخرم بافروشنده های  دخترلاس میدادمیگفت می‌خندید ۱۴سالم بود مامانم سرطان گرفته بود بیمارستان بود بابام من و خواهرمو حسابی کتک زد ازخونه انداخت بیرون میرفت پیش زن صیغه ایش مامان بابام بخاطر من وخواهرم طلاق نگرفتن کاش مامانم جدامیشد منوخواهرمو باخودش می‌برد ۱۰ساله افسردگی گرفتم یادخاطرات تلخ میفتم گریه میکنم خداچقدرمن بدبختم ازصبح تاشب توخونم همش زیرپتوهستم دوست ندارم کسی روببینم دوست دارم خودکشی کنم شدم یه مرده متحرک بابام جلوی خودم هیزی میکرد حرفهای زشت به مامانم میزدکاش اینکارارو جلوی من نمی‌کرد افسردگی نمیگرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😔😔

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

موافقم باهات

روزی اگه بدونم رابطه من و همسرم به روح و روان بچم آسیب میرسونه اون روز آخرین روز زندگی مشترکمونه

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)

منم بخاطر بچم وایستادم ولی نه بخاطر خیانت بخاطر چیز های دیگه شوهرم اهل خیانت نیست ولی اخلاقای خاصی داره که من دوست ندارم ولی بخاطر بچم تحملش میکنم چون میدونم اگه بخام طلاق بگیرم بچمو بهم نمیدن و نمیخام بچم زیر دست کسی بشه

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……

مشکل خانما جدایی بخاطر بچه نیست بخاطر نداشتن حامی مالیه وگرنه طرف داشته باشه بچشم برمیداره یساعت پای اون زندگی نمیمونه  من خودم تازه مادر شدم وابستگی مادر ب بچش ی بحث جداگانس  که خب تو اکثر شرایط مادر بخاطر مشکلات مالی نمیتونه تنهایی بچه رو قبول کنه پس میشینه تحمل میکنه  وگرنه گور بابای همچین پدرو شوهری

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
موافقم باهات روزی اگه بدونم رابطه من و همسرم به روح و روان بچم آسیب میرسونه اون روز آخرین روز زندگی ...

خدانکنه هیچ وقت شوهرت بهت خیانت کنه ولی اگه یه درصد پیش اومد بخاطربچه هات جداشو اگه مامانم جدامیشد منوخواهرمو باخودش میبورد ازبابام جدابودیم من الان افسردگی نداشتم بخدابابامو نمیبخشم باهمه قطع رابطه کردیم آبرومونوهمه جابرد برگشته پیش فامیلامون گفته زنم خرابه دخترم ج ندست به دخترخاله مامانم گفته بیاصیغت کنم بخدااینارومیشنوم حالم بدترمیشه

خدانکنه هیچ وقت شوهرت بهت خیانت کنه ولی اگه یه درصد پیش اومد بخاطربچه هات جداشو اگه مامانم جدامیشد م ...

خب مادرت کجا میبرد شمارو خونه داشت؟پول داشت؟شاغل بود شمارو کجا میزاشت؟بابات میزاشت ببرتون یا برای اذیت کردن نمیزاشت شما پیش مادرتون بمونید؟

خیلی از زنها این مشکلات و دارن

بمیرم برات الهی  مامانت که خوب شدن؟

آره خوب شد بخداخسته شدم یادخاطرات تلخ میفتم گریه میکنم خیلی بدبختی کشیدم خداازبابام نگذره فقط ازخدامیخوام بابام بیفته توویلچر من ذوق کنم خوشحال شم