2777
2789
عنوان

هاله کمرنگ در بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1565 بازدید | 122 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکههه😍برو دکتر که اقدامات لازمه رو بهت بگه

اره امروز میرم حتما کمرم و زیر دلم و تخمدان چپم خیلی درد میکنه نگران اینم که خارج رحمی باشه

به توکل نام اعظمت💚
نرماله عزیزم ماهای اول درد کمر زیرشکم نرماله

رفتم دکتر باتوجه به شروع اخرین پریودیم گفت۵هفتت هست و چون درد داشتم فرستاد سونو واژینال تاببینه ساک بارداری کجاست رفتم سونو گفت نه داخل و نه خارج رحم سونو دیده نمیشه😔خیلی نگرانم که چرا اینطوری شده از طرفی ام میگم شاید چون بتام پایین بوده دیده نشده دیروز رفتم۲۰۰بود حالا باز فرداهم میرم دوباره

به توکل نام اعظمت💚
رفتم دکتر باتوجه به شروع اخرین پریودیم گفت۵هفتت هست و چون درد داشتم فرستاد سونو واژینال تاببینه ساک ...

نرماله منم ۵هفته رفتم هیچی ندید گفت دوروز دیگه ازمایشتو تکرار کن اگردوبرابر شده باشه یعنی رشدش نرماله صبر کن۸ هفتگی برو ک قلبش تشکیل شده باشه استرس نداشته باش اصلا فقط ببین عدد بتات دوبرابرمیشه یا نه 

👫🐕 خدایا کمکم کن امانت‌دار خوبی باشم❤️
رفتم دکتر باتوجه به شروع اخرین پریودیم گفت۵هفتت هست و چون درد داشتم فرستاد سونو واژینال تاببینه ساک ...

عجله نکن عزیزم باز خداروشکر آزمایشت مثبته

دوسه هفته دیگه دوباره برو سونو

بسپار به خدا

من که روز هفتم بی بی چک زدم هاله انداخت آزمایش دادم بنام صفر بود

نمی‌دونم خیلی کلافم

چقدر واقعا مامادرا بدبختیم

خدایا امیدم فقط به تویه♥️🥀
اره امروز میرم حتما کمرم و زیر دلم و تخمدان چپم خیلی درد میکنه نگران اینم که خارج رحمی باشه

مال منم خیلی درد میکرد و تیر میکشید تخمدان چپم 

.بعد اینکه سنو قلب دادم و همه چی خوب بود .باز بعد سنو توهم داشتم که شاید دو قلو بوده یکی خارج رحمیه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂

تا چند ماه داشتم درد رو.نینیم پسره و اکثرا طرف چپ میخوابه ،برا همین بیشتر وقتا احساس درد یا فشار دارم سمت چپم

چرا تو همه چیت شبیه منه😅دیقیا منم پنج هفتم تموم شده بود دکتر سنو واژینال کرد گفت ساک بارداری نیست خودم هیچ مامانم اونقدر ناراحت و نگران شده بود که نگووو.اومدم و تو هشت هفتگی رفتم باز سنو و صدای قلب کوچولوشو شنیدمممم😍🥹

نگران نباش حتما برا تو هم زود بوده .چند هفته صبر داشته باش و استرس هم نداشته باش که سمه انشاالله که تو هم صدای قلبشو میشنوی 

تو ازمایشتو تکرار کن اگه تقریبا ۲ برابر شده باشه پس جای نگرانی نداره و خارج رحمی نیس

نرماله منم ۵هفته رفتم هیچی ندید گفت دوروز دیگه ازمایشتو تکرار کن اگردوبرابر شده باشه یعنی رشدش نرمال ...

ممنون که امیدوارم میکنی عزیزم🥺❤️

به توکل نام اعظمت💚
عجله نکن عزیزم باز خداروشکر آزمایشت مثبته دوسه هفته دیگه دوباره برو سونو بسپار به خدا من که روز ه ...

انشالا هم شما هم هرکسی که ارزوی بچه داره و هم خودم مامان بشیم😍❤️

به توکل نام اعظمت💚
مال منم خیلی درد میکرد و تیر میکشید تخمدان چپم  .بعد اینکه سنو قلب دادم و همه چی خوب بود .باز ...

انشالا پسرت صحیح و سالم دنیا بیاد عزیز دلم .ممنون از دلگرمیت❤️

به توکل نام اعظمت💚
چرا تو همه چیت شبیه منه😅دیقیا منم پنج هفتم تموم شده بود دکتر سنو واژینال کرد گفت ساک بارداری نیست خ ...

من که هنوز نه به مامانم و نه به هیچ کس دیگه نگفتم فقط خودم و همسرم میدونیم.جفتمون انقدر دیروز ناراحت بودیم ...ولی بازم هرچی صلاح خداست الانم دارم میرم ازمایش بدم

به توکل نام اعظمت💚