سلام دوستان من الان ۵روزه که از موعد پریودم گذشته .دیروز و امروز بی بی چک زدم سه بار هر سه بارم بعد یک دقیقه یه هاله صورتی کمرنگ افتاد . کمردرد و بیشتر علائم پریودی رو هم دارم شکمم تیر میکشه و دوهفته ست بشدت احساس خستگی میکنم.البته بگم من شوهرم اسپرمش به شد کم و ضعیفه .امکانش هست باردار باشم؟عکس بی بی چکم میذارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رفتم دکتر باتوجه به شروع اخرین پریودیم گفت۵هفتت هست و چون درد داشتم فرستاد سونو واژینال تاببینه ساک بارداری کجاست رفتم سونو گفت نه داخل و نه خارج رحم سونو دیده نمیشه😔خیلی نگرانم که چرا اینطوری شده از طرفی ام میگم شاید چون بتام پایین بوده دیده نشده دیروز رفتم۲۰۰بود حالا باز فرداهم میرم دوباره
رفتم دکتر باتوجه به شروع اخرین پریودیم گفت۵هفتت هست و چون درد داشتم فرستاد سونو واژینال تاببینه ساک ...
نرماله منم ۵هفته رفتم هیچی ندید گفت دوروز دیگه ازمایشتو تکرار کن اگردوبرابر شده باشه یعنی رشدش نرماله صبر کن۸ هفتگی برو ک قلبش تشکیل شده باشه استرس نداشته باش اصلا فقط ببین عدد بتات دوبرابرمیشه یا نه
رفتم دکتر باتوجه به شروع اخرین پریودیم گفت۵هفتت هست و چون درد داشتم فرستاد سونو واژینال تاببینه ساک ...
چرا تو همه چیت شبیه منه😅دیقیا منم پنج هفتم تموم شده بود دکتر سنو واژینال کرد گفت ساک بارداری نیست خودم هیچ مامانم اونقدر ناراحت و نگران شده بود که نگووو.اومدم و تو هشت هفتگی رفتم باز سنو و صدای قلب کوچولوشو شنیدمممم😍🥹
نگران نباش حتما برا تو هم زود بوده .چند هفته صبر داشته باش و استرس هم نداشته باش که سمه انشاالله که تو هم صدای قلبشو میشنوی
چرا تو همه چیت شبیه منه😅دیقیا منم پنج هفتم تموم شده بود دکتر سنو واژینال کرد گفت ساک بارداری نیست خ ...
من که هنوز نه به مامانم و نه به هیچ کس دیگه نگفتم فقط خودم و همسرم میدونیم.جفتمون انقدر دیروز ناراحت بودیم ...ولی بازم هرچی صلاح خداست الانم دارم میرم ازمایش بدم